Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyorsan zajlik le a válás ha nekem semmi anyagi igényem nincs?
A lakást a feleségemnek adom, ketten építettük de közben örököltem egy másik lakást amit közösen felújítottunk és én ott laknék majd. A felújítás költsége nem sokkal kevesebb mint az én 50% részem a közös lakásból. A gyereket bármikor láthatom, én viszem edzésekre is, átjöhet bármikor, iskola után kajálni, ilyesmi, fixen minden 2. hétvégén nálam alszik. Az autóra nem tartok igényt, más közös vagyon nincsen. A bankszámlán lévő pénzt már kétfelé utaltuk a saját számlákra, a közös tök üres.
Így mennyi időbe telik? A leggyorsabban túl akarok lenni ezen. Remélem 2-3 hónap elég rá.
"holtodiglan, holtomiglan, jóban, ROSSZBAN..."
a 4 szóból egy van betartva
2:
"Kijelenti -e ön, XY, hogy az itt megjelent ZZ-vel házasságot köt? Ha igen, kérem, feleljen hallható szóval.
Kijelenti -e ön, ZZ, hogy az itt megjelent XY-nal házasságot köt? Ha igen, kérem, feleljen hallható szóval.
A Magyar Köztársaság által rám ruházott hatalmamnál fogva kijelentem, hogy XY és ZZ a Magyar Köztársaság [...] családjogi törvénye alapján házastársak."
Ez a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!