Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a lehetőségeim 1 évessel válás után nőként? Bővebben lent.
30#
Igazad van. Magamból indultam ki..
Én sajnos nulláról indultam és a házasság alatt szereztem meg mindent, ami papírok szerint fifti-fifti
Minden esetben ki kell kérni szakértő véleményét! A teljes sztori nem ismert….
Kérdező, te nem érzed amúgy gáznak, hogy a nagy nullával odaszülsz másnak a házába, és utána még a másikat rakatnád ki a tulajdonából.
Én ezt nőként full gusztustalannak találom. Ha ezt próbálnád eljátszani velem, tutira odahordanék mindenféle cig*nyt a házba melléd, míg ki nem készülnél ideileg.
Kedves 32-es: a stílus maga az ember :) nyilván rád is rád férne egy teràpia, sajnàlom, hogy a frusztrációdat itt éled ki.
Nem, nem érzem gáznak. Ugyanis a kapcsolat elején győzködtem, hogy vegyünk KÖZÖS lakást. Vagy hagy fizethessem ki a felét. Ő pedig minden alkalommal a hatalmas szerelmével meggyőzött, hogy bármi történjen, ez a ház a gyerekünkké és aki el akarja hagyni a másikat, az elköltözik a házból.
Nem így lett, úgyhogy nem is érzem igazságosnak sem. :)
Ha ki tudtad volna fizetni a lakás felét, akkor ezek szerint igencsak nagy megtakarításod van. Akkor menjél albérletbe, vegyél belőle egy garzont vagy valami, ne mást túrjál ki.
Meg nehogy úgy járj, hogy apuka kéri a felügyeletet, és mivel neki van hova vinnie a gyereket, neked meg nincs megkapja. Vagy eladja a fejed felől a lakást.
Vagyis mikor összejöttünk ennyi volt, ennyièrt vette. Vidéki ház. Lehetett még pár éve.
Megint megy az áldozat hibáztatás. Gusztustalan.
Apuka nem veszi magához, hisz 2 hét alatt egy fél napra látta. :)
Ja, k*rva nagy áldozat vagy, hogy pucér fenékre vállalsz gyereket, miközben a csapból is az folyik, hányan válnak el.
El kellett volna menni gyerek előtt tanulni, dolgozni, anyagilag alapozni kicsit.
Most ha eladja az ingatlant, majd mentek az utcára a gyerekkel?
Köszi, biztos nem fogom átélni, mert nekem nem derogált keményen dolgozni, és bár már 20 évesen együtt voltam a férjemmmel, volt annyi eszem, hogy előbb megteremtettem az alapokat, csak utána gyereket.
Pedig soha egy percig eszembe nem jutott, hogy elválnánk, de mégis hogy lehet úgy szülni, hogy ha a másikkal bármi van, én éhenhalok gyerekestől?
Esküszöm, nem értem, minden nap van 5 ilyen kérdés, hogy nincs semmi, csak a gyerekem, mit csináljak...?
Menjél anyaotthonba a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!