Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nehéz volt kimondani a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz volt kimondani a másik előtt, hogy válni akartok, mi volt a végső pont ami megadta a lökést hozzá?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már túlmutatnak azon a gondjaink, hogy megoldjuk és a válás lenne a leglogikusabb döntés. Bár én vagyok a szar feleség mert mondhatni nekem vannak “gondjaim”, a férjem hamar túllép mindenen. Egyelőre azt érzem, hogy elfogytam, nem találok szavakat se de még nem megy, hogy hangosan kimondjam, hogy váljunk el. Szeretem, de a saját lelki jólétemet nem helyezhetem háttérbe.
2022. okt. 10. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
#10 Én is tartottam ott, hogy legalább csalna meg, adna olyan okot, ami miatt gyűlölhetem, maradna külföldön, verne, lenne alkesz, vagy akármi. De nem mindig kell, hogy ennyire durva oka legyen. Van amikor az is elég durva, ha minden nap boldogtalan és életunt vagy miatta. 2es voltam.
2022. okt. 13. 00:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget veszekedtünk. Mikor rájöttem hogy a mondat mögötti tartalom és érzelem sem elég és már mindenre idegesen válaszolunk, akkor döntöttem hogy ebben nem élhetünk tovább se mi se a fiunk.
2022. okt. 14. 23:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem betegen cserben hagyott a feleségem.

Mindig is éreztem hogy ha bajba kerülök nem számíthatok rá, de több alkalommal bebizonyította hogy tényleg így van. Ezt követően nem volt kérdés hogy nem vele akarom leélni az életem hátralévő részét, hiszen alapvető bizalmi probléma áll fent, hasonlóan mint megcsalás esetén.

2022. okt. 27. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, mi történt azóta?
2023. jan. 21. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!