Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hová fordulhatok segítségért?
Férjem lebukott hogy megcsal, akkor mondtam neki hogy el akarok válni.
Ő nem akar, zsarol, fenyeget. Elveszi a lányomat, bezárat meg ilyenek.
Azt gondolja azért akarok elválni mert van valakim.
Odáig ment a dologgal, hogy nyomkövetőt és lehallgató készüléket tett az autómba.
A ház is be van kamerázva évek óta, engem az is zavar.
Hogy tudom megtalálni amiket a kocsimba rakott? Alul, belül, merre? Hiába akarnám megbeszélni vele, letagadná.
Szerintem inkább egy ügyvédhez fordulj segítségért aki elmagyarázza hogy mihez van jogod a vagyonmegosztás és a gyermekelhelyezés terén. Nem egy zsaroló szava számít, hanem hogy mit mond a jog.
Ha nem csalod meg a férjed akkor nem a nyomkövető a lényeg (hiszen te nem követtél el semmit), hanem az hogy minél előbb el tudj válni.
Nem megcsalom hanem amióta ő lebukott azóta nincs nyugtom tőle, lesi a telefonomat, nem akarta hogy dolgozzak, kamera van a házban is több helyen.
Elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!