Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnom kellene ?
Figyelt kérdés
A probléma ott kezdődött, hogy a férjem az esküvőnk előtt 2 hónappal külföldre költözött….már az esküvőt is egyedül szerveztem. 3 hónapja vagyunk házasok és 5 hónapja élünk külön, de valami nagyon megváltozott. Azt érzem, hogy nem férek bele már az ő életébe kialakult a kis élete kint és nincs ideje rám. Én nem szeretnék kiköltözni, mert a szakmámban nem tudnék ott dolgozni és ha már tanultam és szeretem csinálni ebben tevékenykednék. 5 éve vagyunk együtt és nem tudom mit csináljak. Egy dologban biztos vagyok, hogy ez így nem tartható. Napi 15-20 perceket beszélünk egymással, de igazából ezek a beszélgetések nagyon felületesek olyan mintha egy baráttal beszélgetnék. Többször elmondtam neki a problémámat és kértem, hogy jöjjön haza hozzám, de válaszul mindig azt kapom, hogy fejezzem be a hisztit(30 éves vagyok és sosem hisztiztem), illetve csak ígérget, hogy majd nyár végén majd karácsony után. Úgy érzem csak időhúzás ez az egész. Annyira kilátástalannak érzem a helyzetet és azt érzem, hogy a távolság miatt eltávolodtunk egymástól. Azért mentem hozzá, mert vele akarom leélni az életemet, de egyedül nem tudom megmenteni ezt a házasságot. Engedjem el ezt a házasságot? Mit tennétek a helyemben?2022. szept. 14. 08:41
11/14 anonim válasza:
Miért kéne elválni? Hisz még minden ugyanaz, amiért hozzá mentél...
12/14 anonim válasza:
De most oszinten. A rovidtavu terveitek sem egyeztek, nemhogy a hosszutavuak. Akkor mi az istenert mentel hozza? Senki nem szolt neked, hogy hulyeseg amit csinalsz? Ha mar magadtol nem jutott eszedbe. Most komolyan, mit vartal, ha osszehazasodtok hazajon? O meg a forditottjat? Most itt pont nem erdekes, hogy ki szeret kicsodat. Ebben a csaladban van aki tud gondolkodni?
13/14 anonim válasza:
".már az esküvőt is egyedül szerveztem" Ne haragudj, de mit vártál? Hogy majd házasok lesztek haza jön hozzád, csak mert már házasok vagytok?
14/14 anonim válasza:
Külföldre csak együtt szabad menni. Ha pénz miatt mentek, akkor követni kell a keresőt. Ez a szomorú helyzet. Nagyon sok házasság megy szét emiatt. De ez csak annyit jelent, hogy tényleg nem kellett volna összeházasodnotok. Te nem akarsz vele élni, ő meg kinn akar lenni. Ez egy terített asztal, amivel nem tudsz mit csinálni. Ha így marad, akkor válás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!