Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz egy válás? Hónapokig tartó procedúra?
Ráébredtem hogy mennyire boldogtalan vagyok a férjem mellett. Mondtam is neki pár éve, de nem figyelt rám, vagy nem érdekelte.
Eddig mindenfélével zsarolt ahányszor felhoztam a válás témát.
Most viszont kB 10 napja nem tudok se enni se aludni se semmit, így elhatároztam magam.
Persze félek, de egy életem van csak, nem maradok vele azért mert ő boldog velem, ha én nem vagyok.
Szabad akaratunkból legyünk valakivel, ne kényszerből.
Hosszadalmas, ha akadékoskodik?
Ha el akarja venni a lányomat, megkaphatja? Ezzel is zsarol...
Meztelen képeimmel is.
Hogy álljak hozzá lelkileg, hogyan legyek erősebb, ha tudom hogy mennyire bosszúálló?
>Ilyenekkel jön hogy bebizonyítja hogy nem vagyok beszámítható és bezárat.
Csak a saját dolgod felett van döntésed az, hogy ő zsarolni fog mindennel nem kéne meglepetésként érjen. Te döntöd el, hogy felülsz ezeknek vagy sem.
>Pedig nem is válást mondtam neki csak azt hogy nem vagyok boldog.
Valószínűleg érzi, hogy tervelsz valamit és próbál megtörni ebben. Nekem exem előadta (kitalálta), hogy van egy fiú ismerőse aki elvállt és hogy ő belebetegedik a tartásdíjba, miután valszeg elolvasta, hogy időpontot foglaltam ügyvédhez az emailjeim között.
Később megfogod bánni, hogy ilyen miatt nem léptél. Egyébként nem lehet a végtelenségig zsarolni, egyszer felzárkózol hozzá, eltanulod a technikáit és hasonlóan fogod alkalmazni.
>Ez egy vicc hogy nem lehet tőle elválni mert a legaljasabb bosszúra is képes.
Ez csak tőled függ, hogy elválsz tőle vagy sem. Neki ebbe nincs beleszólása.
Nekem az segített még minimalizálni a károkat, hogy próbáltam erőszakmentesen kommunikálni. Van erről fent youtube-on egy workshop, ajánlom figyelmedbe.
Jókat írtál, de ha esetleg a linket betennéd, akkor nagyobb eséllyel tudná megnézni.
Kérdező:
Zsarolásnak semmi esetre sem szabad felülni. Azt zsarolnak a leginkább, aki hagyja magát egy picit is, hiszen látják, hogy beválik nála a módszer.
Erőszakmentes kommunikáció 4 részes youtube lejátszási lista:
https://www.youtube.com/watch?v=g8dDDtjrrow&list=PLKBX0Xb_3f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!