Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz egy válás? Hónapokig tartó procedúra?
Ráébredtem hogy mennyire boldogtalan vagyok a férjem mellett. Mondtam is neki pár éve, de nem figyelt rám, vagy nem érdekelte.
Eddig mindenfélével zsarolt ahányszor felhoztam a válás témát.
Most viszont kB 10 napja nem tudok se enni se aludni se semmit, így elhatároztam magam.
Persze félek, de egy életem van csak, nem maradok vele azért mert ő boldog velem, ha én nem vagyok.
Szabad akaratunkból legyünk valakivel, ne kényszerből.
Hosszadalmas, ha akadékoskodik?
Ha el akarja venni a lányomat, megkaphatja? Ezzel is zsarol...
Meztelen képeimmel is.
Hogy álljak hozzá lelkileg, hogyan legyek erősebb, ha tudom hogy mennyire bosszúálló?
Ezt mind precízen megtervezte hogy hogyan legyek neki kiszolgáltatva.
Egy gyerek, utána mikor 3 éves lett, azt mondta legyen mégegy gyerek, tudta hogy közeledik a gyes vége, visszamehetek emberek közé.
Nem mentem mert azt mondta széthullik a családunk ha visszamegyek, hogy tehetem ezt, nekem a gyerek a feladatom. Annyit nyűglődtem hogy dolgozni akarok, mert haszontalannak érzem magam, hogy végül bejelentett a saját vállalkozásába és munkát is adott, amit otthon a 4 fal között csinálok. Most járok egy tanfolyamra, vállalkozóként is dolgozhatnék majd, de azt mondta hogy majd átírja a tevékenységi kört és maradjak az övében.
Válni kell, de okosan!
A nane.hu-n kérj segítséget, biztos tudnak sok tanácsot adni.
Ha ver, stb. akkor egyből szaladnék látleletet felvenni, és rendőrségre feljelentést tenni.
Ha ennyire kontrollmániás, akkor nagyon fontos, hogy legyen dugipénzed valahol, ill. nem árt, ha van egy tartalék mobilod elrejtve, amin legalább segítséget tudsz kérni, ha elveszi a telefonodat.
Ha van a meztelen fotós zsarolásról bizonyítékod, azzal kapcsolatban is tehetsz feljelentést, és a válóperben is felhasználhatod.
Jó esetben tartanak egy házkutatást is, és megtalálják a felvételt, és lefoglalják, így még felhasználni se tudja, de én erről egy erre specializálódott ügyvédet megkérdeznék.
Minden feljelentést ügyvéddel együtt tennék, nem egymagam, mert az ügyvédes feljelentés profibb, azzal komolyabban is foglalkoznak. A rendőrök gyakran lusták dolgozni, egy amatőrt elhajtanak, de egy ügyvédet nem.
Lehet rejtettkamerás felvételt készíteni, zsarolásról, stb. bizonyítási célból, de nyilvánosságra nem hozhatod.
De ne soha ne vágd a fejéhez, hogy mi van a tarsolyodban, hogy tudod bizonyítani azt, hogy ő mit tett!
Stratégiával kell gondolkozni.
A gyerek nem lesz kizárólagosan az ővé, de a tiéd sem. Lesz láthatási stb. joga, hacsak nem bántotta. Ha igen, akkor ezért is fel kell jelenteni.
18,ez hülyeség.
Ha nem tudod elfogadni, akkor járj pszichológushoz, ha magadtól nem megy. Egy gyereknek az a legrosszabb példa ha egy olyan példát lát, hogy a szülei nem boldogokok egymás mellett, magyarul egy párkapcsolathoz/házassághoz azt fogja párosítani, hogy az boldogtalan.
Tény és való, hogy egy válást felelőségteljesen kell kezelni ott, ahol van egy gyerek. Hiszen annak a gyereknek az ő nyelvén, de el kell magyarázni, hogy mi is történt. Ugyanannyi időt kell kapnia anyából és apabol is egyaránt, jó neveléssel együtt. (Ahogy látom sokan még családban sem tudnak gyereket nevelni)
Nem tudom miért lenne jó az 5 éves kislányunknak hogy azt hallja hogy az anyja egy büdös r.b.nc meg egy büdös k.
Tudjátok mi a legrosszabb?
Hogy egyszer sem csaltam meg, pedig ha ilyeneket mond akkor megérdemelte volna....
Ilyenekkel jön hogy bebizonyítja hogy nem vagyok beszámítható és bezárat.
Ez egy vicc hogy nem lehet tőle elválni mert a legaljasabb bosszúra is képes. Pedig nem is válást mondtam neki csak azt hogy nem vagyok boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!