Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 38 év felett elvált, 1 gyermek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 év felett elvált, 1 gyermekes nők, pár éves kapcsolatok jutnak már problémás fickokkal vagy rátaláltatok a szintén társat kereső normális férfira?

Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 11:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 38 éves korom óta neveltem egyedül a fiamat. Én rátaláltam, de sok évbe telt - 42 voltam - és volt kudarc is közben. Végül lett egy nagyon jó kapcsolatom egy kétgyerekes elvált apával. 2 hete volt az esküvőnk.
2022. jún. 8. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyok ilyen élethelyzetben, de egy elvált, három gyerekes (a legkisebb a váláskor ovis volt) barátnőm 38 évesen ismerkedett meg egy szintén három gyerekes férfival, aki női szemmel, legalábbis az én női szemeimmel még sokkal jobb pasi is, mint a volt férje (külsőre és személyiségre is), és két év múlva össze is házasodtak.

Sokkal több minőségi időt töltenek együtt, mint a munkamániás volt férjével, és sok közös hobbijuk van, vadvízi evezőstúrákra, bringa túrákra, kirándulós hosszú hétvégékre stb. járnak.

Nekem a volt férj egy kicsit az unalmas, halvérű kategória volt, a mostani meg tele van élettel, tervekkel, jó humora van, és kb. olyan náluk az otthoni hangulat, mint az olasz családi vígjátékokban.

A volt gimis osztálytársaim közül nem kevesen mentek másodszor férjhez, vagy nősültek másodszor egy vagy több gyerekkel.

Az egyik szép arcú, csinos, kedves ismerősömnek, aki évek óta nyűglődik három gyerekkel nem nem éppen boldog, "se veled, se nélküled" házasságban, több, mint két éve "rágja a fülét" egy férfi, akivel huszonévesek együtt jártak pár évig, hogy váljon el, mert annyira szereti, hogy felvállalja három gyerekkel, és feleségül veszi, mert úgy érzi, hogy ő élete szerelme, és soha senkit nem szeretett annyira azóta sem, mint őt.

Én azt látom magam körül, hogy sokkal inkább az ember személyiségén, mintsem a körülményein múlik, hogy talál-e társat elváltan, gyerekkel.

Meg legfőképpen azon, hogy elhiszi-e, hogy megérdemli, hogy boldog legyen, vagy eleve pesszimistán áll hozzá, és az újabb csalódástól félve inkább "begubózik".

2022. jún. 8. 12:16
 13/18 A kérdező kommentje:

Egyetértek 12 es :)

Gratulálok 11 es :)

2022. jún. 8. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen!
2022. jún. 8. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
37 évesen jöttem el kicsi gyerekkel, es számomra is meglepő módon alig pár hónap múlva megtaláltam az igazi társam, egy szintén elvált, 2 gyerekes férfi személyében.
2022. jún. 8. 14:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki keres talál, aki kitartóan az biztosabban! ;-)

F.

2022. jún. 8. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 évesen váltam el egy 7 éves gyerekkel.Kicsit hihetetlen de,3 hónap múlva felregisztem a badoora ,és 1 hét után már randiztunk,3 hónap után osszekoltozunk,1 év után feleség lettem ,és lett egy kislányunk:)Szóval ha nyitott vagy rá,az jönni fog.
2022. jún. 8. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen biztos sikerülhet. Én 30 éves vagyok, 2 gyerekünk van, de lehet válni fogunk. Olyan párt keresnék ebben az esetben aki szintén elvalt, gyereke is van. Igy lenne az ideális.
2022. jún. 11. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!