Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatok a bíróságon egy azonnali gyermek elhelyezési határozatot, ha kérem?
Sziasztok!
Van egy 3 hós csecsemőm, az apjánál van, pénteken múlthéten el kellett jöjjek, folytonos fenyegetések miatt nem tudtam hozni a gyermekemet magammal, de ebbe nem megyek bele, hosszú sztori, van már ilyen kérdésem.
Az lenne most a kérdésem, hogyha a nagymama pszichiátriára kellene menjen, de nem megy, van időpontja, elmondom, hogy pörkölt szafttal eteti, nem normális, magába képzeli, hogy az övé a gyermek, akkor kaphatok egy azonnali határozatot? Egy ideiglenest, míg tart a bíróság.
Nagyon csúnyán néz ki a gyermekem is, ki van dagadva a szeme, stb..
Nem érzem biztonságban!
Próbálkoztam mindennel, szó szerint!
Érte mentem, nem adták, csak a bírósági végzést hajtogatják.
Kérhetek ismétlem egy ilyen határozatot? S kapok is?
Nem fogsz kapni, a kivizsgálás egy folyamat.
Linkelnéd az előző kérdést?
Nyilván 3 hónapost az anyánál helyeznek el, de számomra érthetetlen, hogy miért hagytad ott!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Azzal is fenyegetett az apuka, és a nagymama, hogy ha eljövök a kisfiammal, akkor Pesten a keletibe fognak várni, megszúrkáltatnak, a fiamat meg vissza viszik oda, s ki is nézem belőlük..történt már ilyen eset, anyukámra rá akartak küldeni egy nagy embert..
Én úgy gondolom, hogy ha az apuka ilyen kétes alak, akkor 1. normális nő nem megy vissza hozzá, 2. ha mégis, akkor szakításkor azonnal viszi a gyereket magával.
Te lazán képes voltál egy 4 hetes gyerekkel 500 km-t utazni egy olyan férfihez, aki a terhességed alatt elhagyott, aztán b***ott rád. Teljesen normális persze, hogy egy pasiért 500 km-t utazgatsz, de ha baj van, akkor meg otthagyod a gyereket.
Amúgy miért itt kérdezel napok óta, már rég felkereshettél volna egy ügyvédet vagy a gyámügyet, hogy ilyenkor mit tudsz tenni?!
1: ott sem hagytam volna a gyerekem, hanem rendőrt hívok rájuk.
2: még most is bemehetnél a rendőrségre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!