Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednem kellene a válás elkerülése érdekében?
Esetleg vesd fel hogy eladjatok az ő lakását meg a falusi házat és a kettő árából vesztek a városban egy olyan lakást ami mindkettőtöknek megfelel és így nem a felmenok pénzéből lesz. Abból meg vehettek mondjuk a gyerekeknek lakást.
De egyébként te komolyan inkább elválnál mint hogy a negyedik emeleti panelba koltozz? Azért nem a putriba akar rángatni.
Nekem inkább úgy tűnik te készülsz valasra
Én nem értem a problémát, ha az ingatlanról van tényleg csak szó.
Rengeteg lehetőségetek van, hiszen nem vagytok anyagiak híján.
"én nem akarom a putriba vinni"
Értelmezni tudsz?
Nem lehet ez csak egy tünet, és a valódi indok mélyebben gyökeredzik?
Óvatosan járd körül a témát.
akármit teszel, a párod deviáns """ úgysem lessz semmi jó !
- és az ÖNFELADÁS pusztitó !!!
És arról nem esett szó, hogy egyébként "hogy vagytok"? Csak a gyerekek miatt vagytok már együtt és naponta ölitek egymást vagy ezt a problémát leszámítva minden okés?
Ha utóbbi, akkor biztosan helyre lehet még hozni kompromisszummal.
Vagy költözz el és kész. Muszáj ahhoz válni? Hányan élnek így, vagy hány házaspár alszik külön szobában évekig, évtizedekig. Ugyan az...
Persze ha új életet akarsz te is, akkor ez a panel dolog csak egy ürügy neked is, hogy szabadulj tőle, mert évek óta utálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!