Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Engednem kellene a válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engednem kellene a válás elkerülése érdekében?

Figyelt kérdés
Faluban élünk 20+ éve. A helyzet ugy alakul hogy ez részemről már nem lesz fenntarthato nem részletezem mert túl hosszú lenne. Feleségem falun maradna vagy kizárólag a saját városi lakásába költözne. Én örökség révén vehetnék egy 3-szor annyit erő lakást de ő oda nem jönne. Az ok hogy nem kíván a gyűlölt felmenoim hagyatékából semmilyen formában részesülni. En pedig nem akarok a 4. Emeleti lift nélküli panelban lakni. Középiskolás gyerekeink vannak mindegyik a városban tanul az ingazas nem opció 45km es 2 ora 3 átszállással. A falusi haz az en nevemen van. Ennyi volt?

2022. máj. 12. 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg vesd fel hogy eladjatok az ő lakását meg a falusi házat és a kettő árából vesztek a városban egy olyan lakást ami mindkettőtöknek megfelel és így nem a felmenok pénzéből lesz. Abból meg vehettek mondjuk a gyerekeknek lakást.

De egyébként te komolyan inkább elválnál mint hogy a negyedik emeleti panelba koltozz? Azért nem a putriba akar rángatni.

Nekem inkább úgy tűnik te készülsz valasra

2022. máj. 12. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Jóska de sz@r lesz majd egyedűl... senki se főz, se mos.. készülj fel.. társat találni sem egyszerű ám ilyen korban..
2022. máj. 12. 16:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem akarom a putriba vinni. Miért is lenne rossz egy fullos lakás? A házimunkát megosztjuk főzni mosni tudok soha nem szolgáltattam ki magam nem vagyok uralkodó típusú . Ő is tud füvet nyírni stb. Nem tök mindegy miből veszek lakást?
2022. máj. 12. 17:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a problémát, ha az ingatlanról van tényleg csak szó.

Rengeteg lehetőségetek van, hiszen nem vagytok anyagiak híján.

2022. máj. 12. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

"én nem akarom a putriba vinni"

Értelmezni tudsz?

2022. máj. 12. 18:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Adjátok ki a pecokat béreljetek próbaként közössen egy panelt vagy házat 1 évre ha nem megy akkor mindenki megy a maga útjára.
2022. máj. 13. 06:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet ez csak egy tünet, és a valódi indok mélyebben gyökeredzik?

Óvatosan járd körül a témát.

2022. máj. 13. 08:38
 18/21 jendra válasza:
65%

akármit teszel, a párod deviáns """ úgysem lessz semmi jó !

- és az ÖNFELADÁS pusztitó !!!

2022. máj. 13. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Vicces hogy te inkább elvállnál mint hogy 4. emeleti panelba költözz.
2022. máj. 13. 15:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

És arról nem esett szó, hogy egyébként "hogy vagytok"? Csak a gyerekek miatt vagytok már együtt és naponta ölitek egymást vagy ezt a problémát leszámítva minden okés?

Ha utóbbi, akkor biztosan helyre lehet még hozni kompromisszummal.

Vagy költözz el és kész. Muszáj ahhoz válni? Hányan élnek így, vagy hány házaspár alszik külön szobában évekig, évtizedekig. Ugyan az...

Persze ha új életet akarsz te is, akkor ez a panel dolog csak egy ürügy neked is, hogy szabadulj tőle, mert évek óta utálod

2022. máj. 14. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!