Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek?? Hogy várjam ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?? Hogy várjam ki a bírósági végzést, ha a fiam nincs itt? Hogy maradjak erős? Mennyi esélyem van? Mennyire indulok hátrányból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Írtam már ki hasonló kérdést, csak azóta történtek változások, s ezekről szeretnék kérdezni, hogy mennyi esélyem van a bíróságon így?!

Van egy 3 hónapos kisfiam.

Az apja nem hajlandó vissza adni nekem a gyermekem.

50-50%, értem én, de az anyja én vagyok.

Terhességem alatt elhagyott, akkor nem kellett a gyerek, ki is jelentette világosan, most pedig kell..

1 hónapos koráig itthon voltam a gyerekkel, majd 4 hetes kora után vissza költöztünk hozzá, meg a nagymamához…🙂

Történtek dolgok, fenyegetések, stb, haza akartam jönni, akkor konkrétan nem engedtek.

Múlthét pénteken sajnos, hogy rendezkedni tudjak, ott kellett hagyjam a gyermekem.

Érte mentem, múlthéten az volt a “kifogása” az apának, hogy este utaztatnám vonattal, telekocsival, a telekocsiba egyedül voltam, vonaton sem voltak valami sokan. Csak estére értem volna haza, rendben. Érte mentem kocsival! Akkor sem..

Milyen dolog ez?

2x mentem a gyermekért, 2x nem adták ide…

Rendőrrel mentem a gyerekért ráadásul!

Bírósági végzés, folyamatosan..

De basszus, hogy tudjam kivárni a bírósági végzést a gyerekem nélkül???

Azt mondták érte megyek, ide adják!!

S nincs itt velem a kisfiam….:(

2022. máj. 12. 07:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Eddig miből éltél? És most? Nem tudsz abban a városban egy szobát kivenni? Nem támogatnak rokonok, barátok?
2022. máj. 12. 08:54
 12/23 A kérdező kommentje:

Gyesen vagyok, a 3 hós csecsemőmmel, aki az apjánál van..

Szóval nem, nem igazán lehetséges.

A keresetet pedig ma fogom beadni, mert kell a gyeses papír, hogy bizonyítsam, hogy én kapom a gyest, én veszem igénybe a gyermekre

2022. máj. 12. 08:58
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Milyen 100ezer forint? Mivel mentél, helikopterrel? Az ilyen túlzásokkal és drámázással csak saját magad hitelteleníted el. A pasinak nem lesz nehéz dolga, hogy beszámíthatatlannak, alkalmatlannak állítson be, ha őrültként viselkedsz.

Saját elmondásod szerint azért mentél el, mert veszélyben érezted magad, de a gyereket meg otthagytad. Ez nagyon nem a te oldaladra dönti a mérleget. Az össze-vissza kapkodás helyett beszélj ügyvéddel és keress fel egy segélyszervezetet, mondjuk nane.

2022. máj. 12. 08:58
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

#8:

Nem is arra gondoltam. Hanem hogy kínzás…

2022. máj. 12. 09:00
 15/23 anonim ***** válasza:
30%
Akkor én is kínoztam a gyerekemet már 1 hónapos korától, mert olyan gyenge volt a tejem, hogy tápszert kellett adjak neki, mert nem nőtt és ordított szerencsétlen egyfolytában az éhségtől.
2022. máj. 12. 09:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A baba születéskor tudtommal az anya lakcímét kapja, a változtatáshoz pedig mindkét szülő aláírása kell. Tehát ez kérdés, hogy hivatalosan most hol is laktok, főleg, hogy már ide-oda költöztél vele. Ha az apjánál laktok, nem zárhat ki. Ha nálad, haza kell engednie a gyereket.

Tényleg hülyeség volt ilyen messzire utazni (pláne, ha előtte bejelentetted, hogy elhagyod?), ha nincs rá pénzed, ne kószálj ide-oda. Ekkora gyerek mellől meg nem lép le az ember 500 km-re, sőt fél napra se. Ha el akartad azonnal hagyni az apját, mert egy erőszakos bántalmazó, akkor meg a hónod alá kellett volna csapni a babát, hiszen rá is veszélyes lehet, is és nem azon aggódni, hogy kényelmetlen lesz a vonaton pelenkázni meg előbb még "rendezkedel". Ha ennyit elutazgattál, tényleg abból kivehettél (vagy kivehetsz) valami szállást egy hónapra, ha nincs egy barát se, aki befogadjon. A hivatalos részét meg ha még nem tetted, tényleg ma indítsd el, mert ez is sokat számít.

2022. máj. 12. 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

#15:

Nem élettanilag, hanem a gyermekpszichológiában…

2022. máj. 12. 09:20
 18/23 anonim ***** válasza:
17: ezt hol olvastad?
2022. máj. 12. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
White Metamorphosis, te rettenetesen buta és idegesítő vagy.
2022. máj. 12. 16:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván buta vagyok és idegesítő. Mégis tápszeren felneveltem egy testileg-lelkileg egészséges kisfiút, immár 14 éves. Igaz, metamorphosis nélkül.

Ja és én és a húgom szintén tápszeresek voltunk, mert anyu se tudott szoptatni, csak kiegészítésképp. Pont ahogy mi. Egész jó kis életünk lett ahhoz képest, minden szempontból.

2022. máj. 12. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!