Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás előtt, hogyan készíted fel a gyermeked?
- Hogyan mondod meg neki, hogy vége?
- Hogy mondod meg, hogy költöznötök kell?
- Hogy mondod meg, hogy kevesebb lesz a pénzetek?
- Hogy mondod meg, hogy nem lesznek különórák?
- Elmondod, hogy miattad van...mert te léptél félre/mert az egód fontosabb, mint a család, és nem bírod, hogy kevés voltál a párodnak?
- Hogyan mondod meg neki, hogy vége? Felmentem a szobájába este, és elmondtam neki, hogy nem bírom tovább, és szeretnék elköltözni, de őt nagyon szeretem, szeretném, ha jó lenne a kapcsolatunk, és mindent megteszek érte a jövőben is
- Hogy mondod meg, hogy költöznötök kell? Csak én költöztem el, a házat otthagytam nekik, az exemnek és a gyerekemnek, az autóval együtt
- Hogy mondod meg, hogy kevesebb lesz a pénzetek? Nem lett kevesebb a pénzük, a gyerektartás tripláját fizetem, és ezen kívül is segítem őket mindenben, amiben csak tudom
- Hogy mondod meg, hogy nem lesznek különórák? Nem maradt el semmi az ő életéből amiatt, hogy én elköltöztem, minden különórája, minden tanfolyama, lovaglás, stb. megmaradt
- Elmondod, hogy miattad van...mert te léptél félre/mert az egód fontosabb, mint a család, és nem bírod, hogy kevés voltál a párodnak? Elmondtam, hogy miattam van, elmondtam, hogy szerelmes lettem, és új életet kezdek, mert ezt így nem bírom tovább. Megértette, hiszen látta, hogy évek óta martuk egymást az anyjával, látta, hogy az anyja hogyan viselkedik, látta, hogy ennek ellenére én mindent megtettem. Nem az egóm volt fontosabb, hanem szerettem volna normális életet élni, ha már a házasságom utolsó 5 éve borzasztó volt. A gyerekem 15 volt akkor, megértette, elfogadta, ettől függetlenül persze nem volt könnyű, de nem szenvedte meg, mindene megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!