Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen a kapcsolatod gyermeked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a kapcsolatod gyermeked anyjával/apjával ha már nem vagytok egy pár?

Figyelt kérdés
Nem okoz benned rossz érzést, hogy kénytelen vagy rendszeresen találkozni az exeddel? Van köztetek harag?
2022. ápr. 30. 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Harag már nincs, feldolgoztuk a válást mindketten. Nekem azóta új kapcsolatom van, együtt élünk. A volt férjem és az új párom nem viselkednek ellenségesen, rövid kézfogás, néhány udvariassági kérdés, ha jön a közös gyerekért. 12 évet voltunk együtt, az utolsó 3 szörnyű volt, sokkal hamarabb el kell volna válni, de nagyon féltem az egyedülálló anyaszereptől. A volt férjemnek nincs új tartós kapcsolata tudtommal, de nem is keres. Neki én a masodik felesége voltam, az elsőből is vannak gyerekei. Azt mondta próbálkozott, kimaxolta a házasságot, így járt, elég neki, ha kalandjai vannak.
2022. ápr. 30. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bújkál, hogy ne kelljen gyt-t fizetni. Állandoan más lakhelye es munkahelye van, velünk nem tart(a gyerekével sem)kapcsolatot.

Anno en hagytam el.

Azt mondta nagyon gondoljam át mert nem fogja viselni hogy mással vagyok ő meg hétvégi apuka, meg amugyis hogy képzelem azt hogy ő majd kulfoldről utazgat hozzánk mikor az rengeteg pénz, azt a gyerekre magunkra is kolthetnénk, menjek vissza, meg mit akarok en Magyarorszagtol, es miert a nincstelenséget szánom a gyereknek mikor ott meglenne mindenunk? Ha elhagyom ne várjak tőle egy centet se.

Azota néha rámdob szívatni ingyen dolgokat. Pl ingyenesen letöltheto husvéti matricák, hogy éreztesse azt hogy a megelhetési gondjaimat én választottam saját magamnak.

A bíroság megítélte a gyt t es tobb millio mar a tartozása a kulfoldi állam meg nem hajtja rajta be. Most ez erdekes hogy magyar birosági íteletnek nem tesz eleget egy másik, de szintén unios állam. Elvileg rendőrségen kéne jelentenem gyermek veszélyeztetés miatt.

Ezért se jön, mert attol tart, mihelyst átlépné a magyar határt, azonnal lecsukatom.

2022. ápr. 30. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
*apuka külföldi, magyarul nem tud
2022. ápr. 30. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:
*Es menjek ilyen emberhez vissza?idiota.
2022. ápr. 30. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk a helyzethez képest (exférjem szeretőt tartott, kiderült, válás) próbálok semleges maradni a gyerekek érdekében, minél kevesebbet kommunikálni vele, amit nagyon szükséges, azt is írásban (messenger). Egyébként legszívesebben kikaparnám a szemét, amiért ilyen gusztustalan módon zárta le a házasságunkat.
2022. ápr. 30. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Ja, és a legszebb az egészben, hogy az exférjem nem érti, hogy miert vagyok vele ilyen távolságtartó, tett ezzel kapcsolatban megjegyzéseket, meg próbál közeledni, és (a történtek után) nem érti, miért pattan le rólam. (5.válaszoló vagyok)
2022. ápr. 30. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5-6

Tényleg olyan hülyék néha a férfiak, hogy hihetetlen.

Nálunk olyan volt hogy a baráom felvetette az eljegyzést hogy benne lennék e meg nézhetnénk gyűrűket. Amitől velem este és masnap is madarat lehetett volna fogatni olyan boldoggá tett.

Erre többször is megkerdezte gyanusitva vádolva hogy kivel.hol voltam miért lehetek ilyen jokedvű talán valami másik pasi lehet a háttérben, szeretőm van, es majdnem balhé is lett.

Eszébe nem jutott volna hogy az eljegyzés gondolatátol lettem boldog.

Es mivel ezek szerint ő nem azt érzi mint én, így be sem mentem vele azota sem gyűrűket nézni. Mert akkor ezek szerint félvállrol felvetett csak vmit es kb semmit nem jelentett neki az, hogy benne lennék.

2022. ápr. 30. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Szoval el akar(t) jegyezni, es nem érti ezzel párhuzamban, hogy mitől vagyok jókedvű.

Azóta terelem is a témát.

2022. ápr. 30. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is ő csalt meg, mégis ő van még mindig (két éve) megsértődve rám, hogy kimondtam az igent válásnál (amit - játszma ezerrel - ő intézett azzal, hogy "úgyse merem", miközben visszakönyörögte volna magát mindenféle bűntudatkeltő dumával)... és azóta is a nőjével lakik :D Inkább igyekszem kerülni vele a kommunikációt, mert folyton belém köt, szid, kritizál, rosszat feltételez, és akkor órákig mondja és csak mondja, aztán lecsapom, akkor visszahív, lebunkóz, újra lecsapom, aztán bőgök, aztán rájövök, hogy már megint annyira mimóza és befolyásolható vagyok. Gyerekekkel egyébként jól bánik, gondos, ezer program, ajándékok, tanul is velük, bár persze azért nem rajonganak, hogy kéthetente 5 órát utazniuk kell ide-oda. Merthogy másik városba költözött (és szerinte igazságtalan, hogy nem viszem oda neki őket... Ááááá....) Egyébként persze sajnálom őt a saját hülyeségéért, de az már kimeríti a lelki terrort, amit velem végigcsinált, akkor is, ha én se vagyok tökéletes.
2022. ápr. 30. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Mi is hasonlóan vagyunk, mint ahogy az #5-ös válaszoló írta: a gyermek érdekében már csak formális kapcsolatot tartunk fenn, írásban kommunikálunk. Szóban csak a leglényegesebb tudnivalók hangzanak el, de az is a gyermekre vonatkozik. Érzelem már nincs semmilyen formában egyikünk részéről sem, rég zajlott a válás.

Hogy van-e rossz érzés? Háát már ez érdekesebb kérdés, szerintem igen, mindkettőnk részéről van sértettség, mert valószínűleg mindketten a magunk szempontját érezzük igazságosnak, anno már nem beszéltük át. Az egonk nagyobb volt annál, hogy nyugodtan végighallgassuk a másik szempontjait is.:)

2022. máj. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!