Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Visszatartott az a válásban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatartott az a válásban, hogy mit fognak rólad gondolni az ismerőseid?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Amúgy nagy tisztelettel neztek ram, hohy meg mertem hozni ezt a döntést, ketten még tanácsokat is kértek később. A lehető legjobb irányba változott a megítélésem. Szerencsere már nem a XIX. században vagyunk.
2022. ápr. 19. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem. és hasonló volt, mint az első hozzászólónál.
2022. ápr. 19. 22:00
 3/6 A kérdező kommentje:
#1: Megkérdezhetem, hogy milyen idősek voltatok, valamint azt, hogy mennyi ideje voltatok házasok?
2022. ápr. 19. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem érdekel. Bárki bármit gondolhat, pontosan tudom, hogy oka van annak, ami miatt el akarok válni. Pedig nálunk gyerek is van, és az apa részéről megy az érzelmi zsarolás...
2022. ápr. 19. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartott vissza, mindenképp "szabadulni" akartam, pedig 19 évet voltunk együtt, de az utolsó pár évünk minden igyekezetem ellenére egy rakás sz*r volt, az exfeleségem nem volt partner abban, hogy megoldjuk a problémáinkat. Egy adott ponton már nem érdekelt volna az sem, ha mindenki megutál a válás miatt, de szerencsére nem így történt, "csak" az exem családja utál, de velük nem kell tartanom a kapcsolatot.
2022. ápr. 20. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok. 29 evesek voltunk mindketten, 10 év együtt, 3 év hazasság.
2022. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!