Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalanság “elég” ok a válásra?
Azt mondanám, "elég ok". Viszont, azt is respektálni kell szerintem valamilyen szinten, hogy elkezdett megváltozni. Tehát fontos neki a házasságotok és az hogy megmentse. Én még egy esélyt adnék egy párterápiának, ahol fel lehetne göngyölíteni az alap problémákat, az
ő kontrollmániás viselkedésének az okait. Tapasztalt terapeuta valószínűleg tudna segíteni. Ha nem lennének gyerekek, én hagynám. De így, a család, a gyerekek miatt még megpróbálnám a terápiát. Ha mégse működik, akkor tényleg tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy mindent megtettem.
Nem az elmúlt 9 hónapból kell vissza építeni a kapcsolatot, hanem az előtte lévő időből, amikor szeretted és gyerekeket szültél tőle.
Ha ez soha nem volt, akkor nem lehet tovább fejlődni a kapcsolatban. (Nálunk pont ez volt a legnagyobb gond, amiért nem sikerült a terápia, a feleségem sosem vonzódott igazán hozzám.)
De ha volt őszinte szeretet kapcsolat köztetek, akkor külső szakember tud segíteni.
Ne vonj le messze menő következtetéseket, amíg csak az egyik felet hallottad. Főleg ne biztasd a válásra, amíg nem beszélt szakemberrel. Gyerekek is vannak ebben a kapcsolatban.
Sokan kételkednek a párterápiában, lehúzásnak, hókusz-pókusznak tartják. Biztos sok a kókány, ahogy a burkolók között is. De egy jó szakembernél kiderülnek dolgok, esetleges élethazugságok, félreértések, stb.
Ha ez a nő nem szereti, tök mindegy milyen a férj vagy változott-e.
Nem szereti, utálja már a jelenlétét is. Nem csak akkor lehet válni ha vernek vagy csalnak. Gyerek ide vagy oda,így nem lehet élni.
Pláne bírom mikor valaki 10 évet gyötri a párját majd "megváltozik" csak addigra késő. Nehogy már ne legyen joga elválni mert apuka éppen nem barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!