Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Boldogtalanság “elég” ok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság “elég” ok a válásra?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, két 6 év alatti gyerekünk van. 2 éve vettem észre, hogy kontrollmániás, féltékeny. Egy hullámvasút mellette. 1 évet harcoltam, hogy legyen szavam, ami számít is. Augusztus óta úgy érzem, hogy nem szeretem, Ő változott rengeteget. Még mindig vannak indokolatlan kiakadásai, de borzasztó sokat tett, hogy jó legyen nekem, de én úgy érzem, hogy elfogytam, kifogytam, nem szeretem és boldogtalan vagyok. De félek. Félek bevallani Neki, félek elkezdeni az egész procedúrát, a gyerekek imádják, félek, hogy megbánom, félek, hogy magányos leszek, félek, hogy a gyerekek megutálnak, de úgy érzem mindennap, hogy nem tudom tovább csinálni. Gyomorgörcsöm van, hogy most vajon jön 3-4 nap nyugalom vagy valami idegbaj. Nincsenek meghitt pillanatok, nincs meg az a valami, aminek meg kellene lenni. Ambiciózus, törekvő férfi és nagyon szeret, nőként tekint rám még ennyi idő után is. Kicsit káoszos lett, amit írtam, remélem érthető.
2022. ápr. 13. 19:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem te is tudod mit kell tenned, biztosan nagyon nehéz lesz, de letudnád így élni az életed?
2022. ápr. 13. 19:42
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudnám és sajnos a gyerekekkel is borzasztó ingerült vagyok. Szétrombolnék egy családot, megszakad a szívem…
2022. ápr. 13. 19:47
 3/19 anonim ***** válasza:
63%

De ha egyszer rengeteget változott előnyére, akkor mi a problémád? Becsicskult, te meg nem egy csicskához mentél hozzá vagy mi? 😃

Ha olyan fontos volt, hogy harcolj érte egy évet, ha te is neki, hogy rengeteget változzon érted értetek, akkor legalább annyival tiszteld meg, hogy elmentek terápiára, ha másért nem is, legalább azért, hogy ne csak egy "mert csak" vagy zavart vállvonogatás legyen az indokod.

2022. ápr. 13. 19:55
 4/19 A kérdező kommentje:
Mert előtte 13 évig rengetegszer ocsmányul beszélt velem, megalázott, semmibe vette a szavamat, ha éppen úgy tartotta kedve. A telefonomat a mai napig csekkolgatja. Csak úgy tudok bármi magánügyet megbeszélni bárkivel, ha felhívjuk egymást, mert elolvas mindent. Sokat változott, de talán nem eleget és nem időben… De nagyon nehezére esik, sokszor előjön a régi énje, mert nem tud kibújni magából.
2022. ápr. 13. 20:06
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor talán elég lett volna egy évet így lenni, nem 16-ot, meg még harcolni, meg még szülni, meg még megváltoztatni.

Lehet ezt így, csak akkor a mind a 16 éved hiábavaló. Mondom, legalább göngyölítsd fel. Lehet nektek elég egy mert csak, de a gyerekeknek tuti nem lesz az

2022. ápr. 13. 20:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Nyilván ha 1 év után így éreztem volna nem folytatom tovább. Nagyon nagy szerelem volt a mienk. 2 évvel ezelőttig valahogy nem volt még ennyire zavaró. Ez azért a “mert csak”-nál sokkal több. Vagy meg kéne várnom, hogy meggyilkoljuk egymást a gyerekek előtt?! Pontosan ezért félek kimondani, mert a boldogtalanság, szeretet nélkül való indokok nem elegek a válásra?! Bánzalmazás, megcsalás kell, mert az “kézzel fogható”?!
2022. ápr. 13. 20:20
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Az is a bántalmazás egyik fajtája amit a férjed csinál. Az érzéseid leírtad,az alapján én részedről menthetetlennek látom a dolgot.
2022. ápr. 13. 20:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdező. Nem kell. A tanulságokat kell levonni, meg az egészet és magatokat kell megérteni, hogy le tudd zárni és tovább tudjatok lépni, mert ha ennyire nem megy, akkor azt kell a leginkább.
2022. ápr. 13. 20:28
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan, lelkileg gyilkolt meg teljesen…
2022. ápr. 13. 20:30
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

Ez így elég ok lenne a válásra, ha nem lett volna pozitív változás. Így viszont keresni kellene egy tapasztalt-sokat látott- pszichológust, aki párterápiával is foglalkozik.

Nála majd elválik a sz4r a májtól, magam is megtapasztaltam.

Nálunk válás lett a vége, de minden lehetőség meg lett volna, hogy újraépítsük a kapcsolatot. A feleségem sajnos nem volt partner ebben. Ehhez kellett a külső segítség.

2022. ápr. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!