Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van értelme ilyenkor még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ilyenkor még újrakezdeni?

Figyelt kérdés

Férjemmel fél éve mentünk szét, már a válás is be van adva. Mint utóbb kiderült, mindketten félrementünk a kapcsolat végén, és a szakítás óta mindkettőnknek volt új kapcsolata. Én az enyémet a mi közös házunkba vittem fel, mivel én maradtam ott, tudom, hogy ez neki így még fájdalmasabb.

Tudom, ezek után mindenki azt mondja, semmi értelme. De eltelt fél év, beszéltünk a válás miatt, és valahogy kibukott, hogy mindkettőnknek nagyon hiányzik a másik, és az elmúlt hónapokban mindketten rájöttünk, mit veszítettünk. Nem történt semmi, csak megöleltük egymást, de már az nagyon jó érzés volt. Nekem van egy öt éves kisfiam is, aki nagyon jól kijött férjemmel, de hónapok óta nem találkoztak. Félek, neki se tenne jót, ha újra képbe kerülne, mert csak összezavarodna. Egyszerűen nem tudom, mi lenne a jó megoldás, mert a bizalom már sosem lenne a régi, de mindkettőnknek nagyon hiányzik a másik és a régi közös életünk.

2022. febr. 26. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Ez kapcsolatfüggő, de szerintem nem fog menni.

A megszokás és a reflexek hiányoznak, esetleg a szex vele

2022. febr. 26. 12:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Volt azóta egy három hónapos kapcsolatom, a szex vele is jó volt, igaz, nem annyira, mint a férjemmel. De nem csak ez hiányzik, hanem inkább ő, mint ember.
2022. febr. 26. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Én ismerek személyesen több párt is akik hasonló helyzetből talpra tudtak állni, akár még válóper után is. Viszont nem tudja senki, hogy hogyan és milyen áron maradtak együtt. 20-30 éve együtt vannak már, látszólag stabil kapcsolatban

Szerintem ez függ a résztvevők lelkialkatától és a körülményeiktől is.

2022. febr. 26. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért váltatok el? Ha az okok nem változnak újra ide fogtok kilyukadni.
2022. febr. 26. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
az eredeti váló ok és félrelépés ok - ezek megváltoztak?
2022. febr. 26. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok értelme nincs, annyit bántottátok már egymást.
2022. febr. 26. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt rajtatok kívül senki sem tudja megmondani. 50-50 százalék hogy menne újra vagy sem. Nehéz megmondani így!
2022. febr. 26. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol megerdemlitek egymast, de boritekolom a folytatast is. Vagy mibol gondolod, hogy most mindkettotoknek lesz gerince varazsutesre?
2022. febr. 26. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően csak rajtatok múlik. Ami miatt mégis erősen a nem felé hajlok, az a "a bizalom már sosem lenne a régi" mondat. Ha így látod, akkor jobb továbblépni.

Újrakezdeni akkor van értelme, ha pontosan látjátok mind a ketten, hogy mi vezetett odáig, hogy válni akarjatok, és ezen amúgy változtatni akarnátok akkor is (!!!), ha nem a kapcsolatotok múlna rajta.

2022. márc. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!