Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van?Vajon érez még?
Szerintem ez a high-low folyamat.
Hangulatingadozás egyszer nagyon lent van, egyszer nagyon fent. Nincs egy közepesen mérsékelt vagy semleges hangulata, amit hosszútávon tartani tud. Ez egy szakítás után is létező folyamat, elvonási tünetek. Ha ezen túl van az ember, utána jobban lesz, a nehezén túl lesz az elengedésnek.
Magyarázat tőle ha kérdeznék:Ő a gyerekeim apja sok évet éltünk együtt
A gyerekek örökre összetartanak(Minek válsz el akkor?)
Ennek az egésznek egy szerepe van a markomba tartalak
Úgy táncolsz ahogy én fütyülök!
Nálam vannak a gyerekek ha jól sejtem kiskorúak zsarolhatlak a látogatással azzal hogy mennyi gyerektartást kell fizessél.(Ha netán még nem zajlott le a vagyonmegosztás jó a bájait megmozgatni elötted)
Megnézheted magad ha nem táncolsz úgy ahogy én fütyülök hogy fogom a gyerekeket nevelni
Mikor a végén majd csak át néznek rajtad
A legfontosabb maga melett tart gondol a jövőjére ha valami rosszúl csattan a gyerekere hivatkozva te újból el kell dobjál mindent és játszd el neki a feláldozhatók lovagot!
A gyerekek meg csak azt látják amít ő láttatni akar velük.A legfontosabb: a fejében PÉNZ PÉNZ HASZON meg tudod egy kis lelki játék tud hogy kit vesztették el.
Ha kapcsolatod lessz azt az időt egy másik földrészen tervezd mert különben értelme sincs belekezdened!
Ez a viselkedés a farkas börbe bújt bárány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!