Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő után múlik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlik el a kötődés?

Figyelt kérdés
Egy szakítás, válás után, ha évekig együtt élt a két ember, akkor mennyi idő, amíg elmúlik a kötődés, szeretet, ami még volt köztük? Tegyük fel, közös megegyezéssel mentek szét, de a szeretet még megvolt köztük. Ez két-három hónap után teljesen eltűnik? Utána már nem hiányzunk úgy a másiknak?
2022. febr. 1. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 3. hónapnál járok és mindennap gondolok rá, hiányzik.

Bár már nem szeretnék vele lenni, inkább csak a szép pillanatok azok amik fájnak, mindig eszembe jutnak és miattuk sírok...

Meg persze hogy ott volt végig elöttünk a megoldas csak nem éltünk vele, a sok kihagyott helyzet amikor igen is megtudtuk volna oldani

na ezt nehéz elengedni sokaig! de sikerülni fog hidd el!

2022. febr. 1. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Több év vagy az se. Ez olyan, mint a gyász. Szép lassan megszokja az ember, de teljesen egyéni, hogy mikor és mennyire és maradhat egy alap krónikus fájdalom. Az se mindegy, találkoztok-e, emlékeztetnek-e rá gyerekeitek, van-e más az életedben aki-ami lefoglal. És hogy ő hiányzik-e vagy az, aki volt, amikor még másnak remélted.
2022. febr. 1. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatfüggő. Nekem volt, hogy 2,5 év egy hónapos kapcsolat után (első…😅), volt hogy évek után pedig egy nappal sem hiányzott már szakítás után.
2022. febr. 1. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy ki mennyire akart szakítani, mert szerintem minden szakítás úgy indul (még ha közös megegyezés is) hogy az egyik fél még szíve szerint maradna. Olyan nincs, hogy mindketten ugyanannyira akarják, az egyik mindig jobban szenved, értelemszerűen az, aki még maradna/próbálkozna jobbá tenni a kapcsolatot.

Nekem egy 12 éves kapcsolatom ért véget úgy, hogy én akartam kilépni belőle, de még így is megviselt, hiszen rengeteg ideig éltünk együtt. Azonban nem a másik ember személye, inkább a megszokás miatt volt rossz az utána következő átmeneti időszak, míg ki nem alakult a saját, új életem. Ehhez bizony idő kell, de mindenkinél más.

2022. febr. 1. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb egy év volt mire kevesebbet gondoltam rá és belevágtam egy új kapcsolatba. Ma már, öt évvel később, nem gondolok rá, csak nagyon ritkán, ha valami olyasmi történik ami konkrétan eszembe juttatja.

Szerettem őt, csak nem működtünk, nem mozdultunk előre, én akartam különválni egyébként.

2022. febr. 8. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 2-3 év alatt.
2022. febr. 28. 04:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig elég hamar továbbléptem. De ettől függetlenül még a mai napig eszembe jut két exem is olykor-olykor. Az egyikkel 12 éve szakítottunk, a másikkal 4 éve. Egy minimális szinten még mindig kötődöm hozzájuk. Hiszen mindkettő fontos része volt az életemnek. Szóval szerintem nem kell hogy teljesen elmúljon ez a kötődés. :) De boldog párkapcsolatban élek három éve. :)
2022. febr. 28. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:

7Ha kötödsz az exedhez akkor hogy tudsz a jelenlegi kapcsolatodra koncentrálni?

A jelenlegi párod tudja mit érzel az exed iránt?

Mivan akkor ha találkozol és az exedel és van új párja és észre veszi a te kötődését vagy mit érzel te?

Nem gonoszkodni akarok puszta kíváncsiság!

2022. febr. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!