Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy divat a válás? Miért vált hétköznapossá?
A zemberek rosszul választanak. A zemberek nem tudnak konfliktusokat megoldani, csak így, ez egy "menekülési opció".
A zemberek a manika miatt is válnak.
A zemberek gondolják mindig azt, hogy "csak a másik a hibás".
Azért vált hétköznapossá a válás, mert az emberek sokaságának fogalma sincs arról, hogy mit is jelent maga a házasság !
Az emberek sokasága, jellemileg egy nulla , mert leszarja a saját fogadalmát, a saját eskütételét!
Az emberek sokasága már annyira deformált fejben , hogy igazából saját maga sem tudja , hogy tulajdonképpen mit is akar , mit szeretne kapni, mit vár el a házastársától és így semmi nem jó, ezért az mondja, hogy boldogtalan a házasságában, pedig csak az az igazság, hogy saját maga sem tudja , hogy mit is szeretne igazán.
"Sokan megsem próbálják javitani a kapcsolatot, hanem egyből eldobjak"
Szerintem ez egy nagy hülyeség, nem véletlenül vergődnek az emberek sokáig válás előtt rossz kapcsolatban. A probléma ott van, hogy általában csak az egyik fél próbál javítani, ami kevés, mert ehhez mindkét félnek bele kell tenni.
Mert a csapból is az folyik valósítsd meg önmagad
Sokkal én központú a világ
Haza megy az egyik fél jó esetben közli szerelmes lettem
Vagy évekig gusztustalanul egyik csalja a másikat
Lassan már szégyen ha azt mondod harminc éve vagy házas.
Rávágják megalkuvó
Én meg azt kell tudni kompromisszumot kötni
Ismerni a másikat.Pl nem akkor beszélünk a komoly gondokról ha hulla fáradt és viszont tudja ő is ha hulla vagyok nem kér palacsintát vacsorára
Ezt már a legtöbb ember terhesnek érzi!
Pl egyik fél beteg lessz egy ideig együtt maradnak aztán a másik "ráêbred az élet rövid nehogy egy beteg emberrel keljen leélnem mikor találok jobbat is"
Nagyon sokat változott a világ
Pár év és az arany lakodalmas már csak könyvekből elbeszélés alapján fogunk tudni róluk hogy ilyen is volt
Ami leginkább engem elgondolkodtat házasságkötés:olyan mint ha a gazda sertést akar venni levágásra melyik az amiben legtöbb hús zsír kihoszható
A pénz lett a legfontosabb szemszög és mint tudjuk mindig lehet egyel nagyobbat mondani-találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!