Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 ezer biztos per gyerek
Meg ha van esze a nőnek kér asszonytartàst is
4.
Itthon nem igazán kérhet csak úgy.
a reális fizum miatt lepontoznának szóval legyen sok. Több mint ami eszedbe jut.
80 amit havonta kap, úgy hogy 20at küldök én, 60-at a titkárnőm, suliba meg ha kell ez az, szülinap etc apróságok akkor 60-100e ft megy pluszban, így évi 1.2-1.4 millió felett vagyok.
Miért így ?? rengetegszer jelentett fel, a gyereket nem kaptam meg, az ujságosnál vettem újságot a dátum igazolása miatt és videora vettem hogy mentem a gyerekért, és elegem volt a cseszegetésből. 4 évig csináltam, gyámhivatalba jártam, igazából elegem lett.
A gyerekért nem megyek, küldöm a pénzt, és megállapodtam vele, hogy marad a havi 20 hivatalosan, és ameddig békén hagy addig kapja a többit, ha elkezd szórakozni abban a pillantban elfelejt az a kedves másik hölgy a bankba bemenni és utána beszélgethetünk.
Ennek 4 de inkább már 5. éve, azóta nyugalom és béke van.
Én döntöttem így, más megoldása nem volt, nem is lesz. Szüleim nyugdíjasok, ők keresnek 10 éve igencsak sokat, én meg alig valamit és támogatnak engem, rosszul alakult az életem, ez van :)
25/gyerek
azt viszont mindenképpen vegyétek bele a gyerektartásba, hogy az infláció mértékével évi szinten emelkedjen, mert pár év múlva csúnyán pórul jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!