Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt újraépíteni a korábbi életeteket?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, megvolt mindenetek, lakás, család, autó, anyagi biztonság, szeretet, majd elváltok, és elmentek a közös ottohonból. Mennyi idő volt, mire újra társat találtatok, és nulláról nagyjából fel tudtátok építeni a korábbi életeteket? Férfiak és nők válasza is érdekel. Én most vagyok 34, de egyszerűen azt érzem, hogy mire ugyanazt elérem, amim megvolt, legalább negyven leszek. És ez nagyon frusztráló.2022. jan. 14. 18:44
1/7 anonim válasza:
ilyen sose volt
a max. nővel együtt élés
ez azóta se jött össze, bár nő már volt, csak vagy ő, vagy én szakítottam összeköltözés előtt
31 F
2/7 anonim válasza:
Ha 34 évesen nulláról indulva 40 évesen újra lesz lakásod, akkor te egy király vagy, vagy inkább császár.
3/7 anonim válasza:
Akkor neked előtte se volt semmid. Mert a közös feleződik.
4/7 anonim válasza:
36 voldam, most lassan 40 vagyok és még most sem építettem újjá, bár előnnyel indultam, mert volt saját lakásom már házasság és válás előtt is, így odaköltöztünk a gyerekeimmel.
5/7 anonim válasza:
Azonnal mert megmaradt a lakásom semmit se veszítettem
6/7 anonim válasza:
Először újratelepítést olvastam. Valószínűleg túl sokat ülök a gép előtt. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem szinte napra pontosan 4 ev volt, mire az uj felesegemmel megvettunk egy lakast. Az elozo hazassagom pont abban az idoben ment tonkre. Akkor voltam 41 eves ferfi, 2 gyerekkel, heti valtasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!