Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem megcsalt egy 20 éves sráccal, nemsokára válunk, de nem tudom túltenni magam rajta?
Màsnapososàg 😁
#43 **-os kérdező , hogy hogy csak ekkoràra èrtèkeltek, ha ilyen penge vagy ? Vagy ahol az Úr ad el is vesz, vagy mi van ?
#47 köszi a választ
Meglátásom szerint gyakran csak panaszkodni írnak be.
#46 feltettem én is magamban a kérdést , hogy az értékelés mennyire mérvadó egyàltalàn, ha elüt az àtlagtól mennyire ad torz vagy reàlis képet a szemèlyisègről , de szerintem nagyon alacsony itt a gykn a küszöb
A gyk-n a kérdések zöme vagy kamu, vagy faék egyszerűséggel bír. Itt van ez is... :D
Mit tehetne kérdezi...
Igyál, egyél, nézzél filmeket, faragj egy szobrot, írj verset, növessz szakállt, fuss le egy maratont, végezz el egy tanfolyamot, iratkozz be egy tánciskolába, szedj szét egy autót, építs legóból egy kastélyt, jelentkezz az X-faktorba... remélem adtam egy pár jó ötletet, ha már önállóan nem ment! :)
Hagyd A 3,14-csába.
Majd mikor ráébred,hogy macskajancsi csak használta és nincs keresete akkor fog észbe kapni de soha vissza nem fogadd. Fingasd meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!