Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony csak az anyának jár??
Ebben meg kell egyeznetek. Ha nem hajlandó, akkor per útján kell rendezni
a láthatás idejét, módját, egészen az ünnepek, iskolaszünetek idejére is.
Pl. Egyik évben nálad van 24-én, és 26-án viszed hozzá.
A másik évben fordítva, stb., stb.
Az, hogy éppen egyedül él, az nem játszik.
Szerintem váláskor kimondják pontosan a karácsonyi időbeosztást.Megvan hogy mindenkinél legyen 1-1 napokat.Ezt igazságosan osszák fel.Persze ezen felül megbeszélés kérdése is lehet.Ha máshogy jó a feleknek,mondjuk munka miatt vagy bármi elfoglaltság miatt.
Ha már többször eltért a bíróság által meghatározottaktól,akkor fordulj a bírósághoz!
Nálunk ugy van hogy az apjuknal vannak azon a héten amikor 24-26 van, anxjuknal meg a kovetkezon, igy az anyai család (felmenők)kesobb fartja a karacsonyt mindig 1 héttel.
Senki nem akad fenn soha semmin
Értem. Akkor viszont mindenképp szólj az ügyvédednek, hogy a gyerek anyja nem tartja be a láthatást, amiben megállapodtatok. Jó lenne ezt peren kívül megoldani.
Egyébként nem a szülőnek van joga a gyerekhez, hanem a gyereknek van joga mind a két szülőjéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!