Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hízeleg a volt férjem? Bántalmazás miatt hagytam el.
Több mint egy éve külön vagyunk. Van két közös gyerek, hónapokig nem kereste őket, gyerektartást nem fizet. Már bíróságon van az ügy.
Bántalmazott, ezért hagytam el, és költöztem el a gyerekekkel. Soha nem kért bocsánatot. Az utóbbi időben minden hétvégén viszi a gyerekeket, ajándékokat vesz nekik, holott eddig nem érdekelte sem a születésnapjuk, sem a névnapjuk. Az utóbbi két alkalommal nekem is hozott csokit, ráadásul hirtelen puszit adott az arcomra amikor ment haza. Ez két alkalommal fordult elő. Én mondtam neki, hogy semmit nem akarok tőle, ráadásul neki barátnője van, egy gyerekes nő, az utóbbi időben csak velük foglalkozott, a saját gyerekeivel nem. Szóvá is tettem neki, hogy nem tisztességes amit csinál a nőjével szemben.
Akkor miért csinálja ezt? Nem megyek vissza, egy agresszív ember, nekem most nyugodt életem van.
Két variáció, ami igazából mindegy neked, mert nem akarsz tőle semmit:
a) Hátsó szándék vezérli, ennek készíti elő a terepet
b) A mostani barátnője mellett jobb ember lett (erre kisebb az esély jóval)
De mindez mindegy, mert nem akarsz tőle semmit, szóval? :)
Tapasztalatból beszélek:
Csak a bíróság miatt csinálja, hogy jószínben tűnjön fel, így kevesebb gyerektartást állapítsanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!