Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreztétek magatokat azon a napon, amikor kimondták a válást a bíróságon?
Nem volt gyasz
Addigra mar csak orultem h vegre vege
Igazabol mikor kidobtam az exem utana ket hettel jott el az az erzes h hurra vegre megszabadultam tole !
én a válás előtti napon elsirattam.
én szakítottam. majdnem 3 év volt, mire elváltunk. sajnáltam, hogy ez lett a vége. nagy szerelem volt. de jobb így, és örülök, hogy talált mást.
Tizennyolc év házasság után a legszebb napom volt az a májusi nap.Mikor kijöttem a bíróságról, mindent szebbnek láttam. Csodálatos lett a világ,hála a sorsnak, hogy azt a nőt elvitte életemből a forgószél.
Akivel pedig megcsalt,abból egy masszív alkoholista lett és ennek eredményét élvezheti :)
Kedves7es!
Minden jó,ha jó a vége,és mindenki azt kapja,amit érdemel!Az én exem összejött utánam egy olyan csajjal,akit utált a baráti köre!Engem nagyon bírtak,úgyh nem sokkal a szakításunk után vissza kullogott volna hozzám a pasi,de akkor már nekem nem kellett-maximális elégtétel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!