Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik a házasságot követő 1-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a házasságot követő 1-3 éven belül elválnak, annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy több éve együtt vannak, de akkor miért kellett összeházasodni, ha rögtön válás a vége?
2021. nov. 15. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöknél a házasság után nem volt többet szex. Váltak is, mint a pinty.
2021. nov. 16. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem tudom, te évi 1-2 szexszel hogy bírnád, meg hogy a másik már nem kíván, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem. Ha mégis elcsábítod, akkor önző, csak neki jó, te meg ott maradsz parlagon. Pedig az első években nem ez volt. 5 év együttlét után házasodtunk és 7 évig voltunk házasok. Összesen 12 év, és a válás volt az egyetlen megoldás, ugyanis nem vagyok hajlandó megcsalni senkit, de szex és intimitás nélkül sem vagyok hajlandó leélni az életemet. Amikor megpróbáltam megbeszélni a dolgot, a férjem válasza az volt, hogy a szülei sem szexeltek már miután a legkisebb gyerek ük megszületett, nehogy azt higgyem, az a normális, hogy évekig szexelünk a másikkal anélkül, hogy megunnánk. Ja, persze, tudom, maradjak vele a gyerek miatt.....hát nem.
2021. nov. 17. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tragikus, hogy szinte csak olyanokat látok mint a 12-es válaszoló. Én sem vagyok kivétel, nálunk is ugyanez van, csak itt a feleségem mondja hogy 40 felett már csak teher a szex. Nem azért mert én lennék a béna vagy figyelmetlen vagy igénytelen. Egyszerűen nem érdekli, ő sem tudja megmagyarázni. Ilyenkor csak ott áll az ember, aztán pislog.
2021. nov. 17. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az ember nem a szexet, hanem a másikat unja, csak ezt sokan képtelenek beismerni. A nyílt házasság pedig a mai napig tabu. Pedig az az egyetlen megoldás a XXI. századunk társadalmában.
2021. nov. 17. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Igen, szerintem is. Lehetsz akármilyen szuper férj meg apa, mint férfi unalmassá válsz. Ez meg nem figyelmesség vagy kommunikáció kérdése. Azoknak van szerencséjük akiknél ez nem következik be.

Mit teszel még, amikor mindenre figyelsz, nincs panasz, csak nincs már érzékiség. Ezt nem lehet erőltetni. Mivel a többi dolog passzol, válni sem akarsz. Ha válsz, akkor a képlet szerint megint lehetsz szuper izgalmas... Egy ideig. Viszont a többi dolog meg erősen kétséges, főleg 40 felett.

2021. nov. 17. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!