Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek?
Figyelt kérdés
El akarok válni a férjemtől, de nem merem mondani. Durva lesz és agresszív ha valamiben más a véleményem mint neki. Mindent megszab ,ellenőrizget, ja és állandóan d.gni akar , napközben is teszi rám a szexuális célzásokat, már nem zuhanyzok ha otthon van, nem tornázok, nem akarom hogy lessen meg felhozza a szex témát ami neki a legfontosabb az életében. Lehet egyszer akkora szerencsém hogy megcsal és magától elenged?2021. okt. 13. 14:52
1/12 anonim válasza:
Nem kell mondani, költözz el és add be a válási papírokat.
2/12 anonim válasza:
Ha megcsalna sem engedne el magától. Arra készülj nyugodtan, hogy örökre a tulajdonának fog tartani és jobban teszed, ha mielőbb minél távolabb kerülsz tőle.
Ezt a válási szándékot ne add elő otthon kettesben ha lehet... hívj fel magatokhoz rokont, apukát, testvért, ismerősöket és pakolj össze, költözz el először is. Majd a válási papírokat ráérsz beadni. A fontos a nyugalmad lenne és hogy ne tudja hol vagy, mert nem fog jótállni magáért.
Drukkolok neked!!
3/12 anonim válasza:
Pakolj össze amikor nincs otthon és költözz. Hívj át lehetőleg erős, nagydarab férfi rokont, ismerőst segíteni, meg ha véletlen pont hazaérne legyen aki megvéd. Ha nem a szüleidhez mész, akkor ne tudja az új lakcímed. Mindenképpen beszélj ügyvéddel, mielőtt bármit is tennél.
4/12 anonim válasza:
Erdekes, ahhoz, hogy lefekudj vele, meg felesegul menj ehhez a vadbaromhoz, arra eleg felnott voltal. Akkor nem tunt fel, hogy felelmetes a ferjed? Bezzeg most meg megmukkanni sem birsz. Ket eset van. Ha ove a lakas, akkor fogod magad es elkoltozol. Ha tied a lakas, akkor pedig kipakolod a cuccat. Ezek a kovetkezmenyei a korabbi rossz dontesednek. Egy ido utan elfogynak a happy valasztasok, mar csak a rossz es a rosszabb marad. Ilyen bonyolult dolog lenne a parvalasztas soran olyan embert valasztani, aki nem veri szet a fejed, ha nemet mondasz? Minek mentel hozza egy szexmaniashoz? Szep gyuru, nagy lagzi, sok irigy? Van akiket nem tudok sajnalni, mert nem tanulnak masok hibajabol. Neked most a sajatodon kell megtanulni.
5/12 anonim válasza:
4es téged ki bántott? Miért kell belerúgni abban aki segítséget kér? Ettől jobban alszol?
6/12 anonim válasza:
4es, nincs ebben semmi érdekes. Férfitársaid színészi teljesítménye sokszor Oscar-díjat érdemel.
7/12 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyenkor a nőt hibáztatják, de most inkább nem írom le hogy hogyan jutottam el idáig, nem akarok ötleteket adni a 4-esnek. Persze hogy más volt, én nem ehhez az emberhez mentem hozzá. Hogy úgyse kellek senkinek , a legjobb dumája, miközben bárhová is megyek azt kérdezi milyen ruhát vettem fel kivel kikkel beszélgettem, ha olyan kedve van a kocsi kulcsot is el dugja.
2021. okt. 13. 21:21
9/12 A kérdező kommentje:
Szerinted? Megvárom hogy ő akarjon elválni.
2021. okt. 14. 22:12
10/12 anonim válasza:
Na arra várhatsz. Soha nem fogsz megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!