Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor házasodtatok újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor házasodtatok újra a válásotok után?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Tegye fel magának mindenki kérdést: egy esetleges kormányváltás előtt, vagy utána kellene-e házasodni?
2021. szept. 16. 22:42
 2/8 cseppszi ***** válasza:
71%
válás után másfél évre házasodtam újra egy év együttjárás után
2021. szept. 16. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Két évvel utána, de csak azért mert egy évvel a válás után találkoztunk. Ha egyből találkozunk akkor egy év lett volna válás után.
2021. szept. 16. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Egyszer házasodtam, SOHA többé nem fogok. Ha olyan nőm lenne aki ezt erőlteti nem foglalkoznék vele. Ha kell akkor elhagyom. Két embert ne a házasság kössön össze hanem a szerelem később a szeretet.
2021. szept. 17. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Négy év múlva, de már a válás előtt együtt éltünk.
2021. szept. 17. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
3évvel válásom után házasodtam újra.4/5 a papír nem azért kel mert összeköt.Az egy nagy szint lépés, egy kapcsolatban és jogilag sok mindenben segít ha netán történik hírtelen veled valami.Gondoskodás a másikról Nekem újra jól esik kimondani házas boldog vagyok.Mindenki egyébként maga dönti el.
2021. szept. 17. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
A papír nem ér semmit, ezt megtanultam az első házasságomból. Nem hiányzik, én vagyok a nő, egyébként pedig kb. egy évvel, hogy elváltam találkztam a mostani páromma, és fél év után összeköltöztünk. Annyira nem erőlteti a házasságot, megvagyunk így is, bár ha megkérné a kezem, lehet neki igent mondanék :) de kétszer átgondolnám, hogy tényleg kell-e ez nekem.
2021. szept. 17. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer más voltam házas, soha többet. Talán akkor lenne esküvő ha lenne egy közös gyerek, mivel ezt nem szeretném így a házasság nem téma nálam.
2021. szept. 18. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!