Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a kocsival?
Figyelt kérdés
A férjem és én elváltunk. A közös lakáshasználat miatt még mindig együtt élünk. Van egy közös autónk is ami az én nevemen van. Részletre vettük, jövőre jár le a hiteltörlesztés. 3 évig közösen fizettük, majd miután beadtam a válást a férjem "letiltott" róla. Én úgy döntöttem, akkor nem fizetem a kocsi törlesztésének felét sem, mivel még az ajtaját sem nyitottam ki. Eddig nem zavart ez az állapot, de mivel a viszonyunk egyre rosszabb félek, hogy esetleg szándékosan szabálysértést követ el, a büntetés persze majd az én nevemre jön. Beszéltem vele, hogy írassuk át a kocsit a nevére, de a hitelátvállalás miatt nehéz eset lenne, illetve ő erre nem akar költeni. Gondoltam arra is hogy kivonatom addig a forgalomból amíg ez a helyzet nem rendeződik, de akkor nem tud elmenni dolgozni, mivel nem helyben van munkahelye a tömegközlekedés meg húzós.2010. aug. 30. 13:06
1/8 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, hogy ő kitol veled, miért rá gondolsz??? Kivonatnád a forgalomból, de akkor nem tud menni dolgozni. Kit érdekel?? És ha majd kapsz egy gyorshajtásért 300 ezres csekket esetleg őt fogja érdekelni? Nagyon gyorsan lépj, mert még bosszúból is csinálhat valamit!
2/8 anonim válasza:
A büntetéstől ne félj, nyilatkozol, hogy adott időpontban nem Te vezetted az autót, a bizonyítás nem a Te dolgod.
3/8 anonim válasza:
De az ő dolga. Ha a rendőrök nem találnak senkit akkor őt veszik elő(a kocsi tulajdonosát). De ha kapod a csekket csak egy nyilatkozatot írsz, hogy a férjed vezetett és ennyi. Régebben volt az, hogy kapta a csekket bement megmondta, hogy nem ő vezetett de nem mondja meg ki mert közeli hozzátartozója és megúszták. De ez most megszűnt ha nem mondod meg ki vezetett te kapod a csekket.
4/8 anonim válasza:
Az asszony azt mondja a férje vezetett, a férje meg azt, hogy ő nem, egy állítás egy tagadás, fénykép, videó nincs, ügy megszüntetve. Ártatlanság vélelme.
5/8 anonim válasza:
Egyet azért tehetsz, vezettessétek rá a forgalmira, hogy a férjed az üzembentartó.
6/8 anonim válasza:
"...ügy megszüntetve. Ártatlanság vélelme." - Ez a kiskapu lett bezárva jogosan az objektív felelősséggel.
Nehéz ügy, mert ha a kocsin múlik a kényelmes munkába járás, vita után esetleg tartásdíjat is nehezebb lesz kipréselni belőle.
Bízzál benne, bosszú bosszút szül. Hátha nem akar háborúzni.
7/8 anonim válasza:
"férjem letiltott róla" - "bízzál benne" a kérdező nem bosszút akar állni - szerintem.
8/8 anonim válasza:
Dugd el a kocsit. Elvégre a te neveden van. Állj be vele egy időre egy barátod garázsába és ne mondd meg a férjednek hogy hol van, csak ha hajlandó fizetni is a részleteket. Nem tud semmit sem tenni, mert nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!