Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl a válást, és ezt az egész megalázó helyzetet?
Ne rá gondolj, hanem magadra! Ez egy gyászfolyamat, aminek természetes része a veszteség megélése, a harag, de ugyanígy el fog jönni az elengedés is.
Szépen ki fog alakulni a napirendetek, saját életetek, és eljön az idő, amikor elkezded magadat visszaépíteni, sőt te is nyitni fogsz férfiak felé.
Foglald el magad, nyilván magányosak az esték, de kezd el olvasni, kézimunkázni, nyelvet tanulni, bármit ami érdekel, ha megtalálod a saját kapaszkodódat, akkor sokkal könnyebb ezen túllendülni.
Akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést... nálunk pontosan ugyanígy történt! Ellaposodott kapcsolat, veszekedések nélkül, szép csendben eléldegéltünk egymás mellett. Nem jártunk sehová, a gyerekekkel nagyritkán, ketten együtt soha. Hiába kértem, próbáltam közeledni hozzá, a számítógép mindig előbbrevaló volt (a gyerekeknél is, nemcsak nálam). Aztán egyszercsak jött a "nagy bejelentés": szerelmes lettem, viszlát, ennyi volt 17 év...
Ez volt három hónappal ezelőtt, és én is ebben a fázisban vagyok, mint te. Néha rettenetesen fáj, megalázó a helyzet. Néha tele vagyok új tervekkel, és élvezem, hogy nem kell alkalmazkodnom, úgy mint idáig. Elkezdtem sportolni újra, és folytatom a félbehagyott nyelvtanulást is.
Egyébként van két hölgyismerősöm, akik hasonlóképp jártak. Mindkettő dekoratív, csinos, vékony nő, (egyikük ráadásul jó humorú, közvetlen, nagyon pozitív személyiség, nem épp egy unalmas, besavanyodott valaki) mégis megpattant a férjük mással. Szóval, úgy vagyok vele, ha ezeket a nőket elhagyták, akkor mit akarok én a szürke átlagnő... 😅
Én örültem amikor elvaltunk.Most furán néztek biztos rám,de aki már szerelés tud lenni másba az nem szeret már engem.En nem szeretném olyan emberrel leélni az életem aki csak úgy van mellettem.Szurken ahogy te írtad.En találtam magamnak fel év után párt ,és jó volt újra nőnek érezni magam.Igen nálunk is megvoltak azok a dolgok,hogy már semmi kettesben töltött idő,semmi romantika ,én valahol már éreztem ,hogy halott ez a dolog ,de az ember remél hátha
..így utólag tényleg jobb ,hogy szerelmes lett és elvaltunk.Ha belegondolunk meg 20-30 évet leélni így ,nekem sem ment volna.Te hogy látod kérdező??Jó volt a házasságod?A szex is ment ,vagy csak a szürke megszokott csináljuk mert már eltelt egy hét és ideje?Mióta vagytok külön? Ez is sokat számít ,ha friss a dolog akkor érthető ...a düh az első ,utána felváltja a közöny .De ha több éve mert ilyet is hallottam , akkor szakember kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!