Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ezért?
Ha valami nem úgy sikerül, hibázol, elfelejtesz valamit, akkor a férjed kiabál, csúnyákat mond neked, van hogy idegenek füle hallatára. Ha emiatt sírtok, akkor még neki áll feljebb, hogy ezért miért kell sírni. Nem gondodolja úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie.
Nem mindig csinálja ezt, de többször mint kellene. Mindig megígéri, hogy nem lesz ilyen, de ilyen lesz....
Nem volt mindig ilyen, már 12 éve együtt vagyunk, van 2 gyerekünk is. Úgy érzem el akarok válni, nem bírnék örökké így élni....
1, Ezt a nem volt ilyen szöveget hagyjuk már. Unalmas, nagyon. Nincs annál gázabb dolog, amikor felnőtt emberek képtelenek vállalni a felelősséget és ilyen kamu szövegek mögé bújnak. De, ilyen volt, maximum épp nem veled, az meg nem érdekelt, hogy másokkal hogy bánik. A környezetemben az összes "nem volt ilyen" szövegű ember háta mögött összesúgnak, hogy de, ilyen volt.
2, Akárhogy is magyarázkodsz, nem léptél le sem az első, sem a második ilyen eset után. Akkor meg, nem mindegy, hogy mikor kezdett ilyen lenni?
Lehet nyomkodni a piros kezet meg mindenért sírni. Pont olyan szint ez, mint az incelek bénázása.
Simán lehet, hogy nárcisztikus. Sajnálom, a helyedben felkeresnék egy terapeutát. Én is áldozata voltam a nárcisztikus bántalmazásnak. A vitáink mindig arról szóltak, hogy Őfelsége mit óhajtott, sokszor kiabált velem, de pszichológus segítségével feldolgoztam és hálistennek van egy nagyon rendes párom. Visszatekintve, ég és föld.
Kitartást, ne add fel!
Pedig van ilyen, hogy nem volt ilyen, de ahogy biztos lesz a dolgában kimutatja az igazi énjét.
Kérdező, ez nem fog változni, tapasztalatból mondom.
Ha már most ezt érzed, akkor el kell válni, a gyerekeknek sem jó, hogy feszültségben vannak, még a legkisebb gyerek is megérzi, ha valami nem stimmel a szülei között.
Gratulálok kérdező. Nem, ne válj el. Ez így tök szép és megható.
Normális emberek egy kihűlt kapcsolatban sem vergődnek, te meg egy bántalmazóban maradsz....
Régen sajnáltam az ilyen embereket, ma már nem.
Mert mindenki a saját sorsának a kovácsa, és ha te nem teszel magadért ne várd mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!