Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nekem, mint a gyereke apja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem, mint a gyereke apja, ebbe nem lenne beleszólásom?

Figyelt kérdés
A feleségemmel 1,5 éve váltunk el, akkor még csak fél éves volt a fiunk. A fiam a volt feleségemnél lakik, és velem hétvégente, meg ilyesmi időkben találkozik. A volt feleségemnek egy évig nem nagyon volt senkije, de most, kb fél éve, összejött egy másik nővel. Tehát 2 hete ez a nőci a feleségemékhez költözött, és úgy élnek mintha egy normális pár lennének. Nekem nem lenne beleszólásom hogy mégis milyen példát lát a fiam? Azért nem akarom hogy meleget neveljenek belőle. Meg azt sem értem a feleségemnek honnan jött most ez a leszbiség. Ő azt mondta hogy “neki is joga van a boldogsághoz, és a magánéletéhez már nincs közöm”. Apák, ti mit tennétek ilyen helyzetben? 31F

2021. ápr. 22. 14:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Biszexuális? Azért 5 év kapcsolat alatt csak feltűnt volna, hogy a nőket is nézi, nem?
2021. ápr. 22. 14:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Veled volt kapcsolatban

Nem lehet, hogy azért nem tűnt fel, mert hűséges volt?

2021. ápr. 22. 14:51
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
Én nem nézek nőket, de valószínűleg simán tudnék kapcsolatban lenni eggyel ha akarnék. Fantázia szinten mindkét nem vonz, lelkileg meg bele lehet szeretni bárkibe. De valóban sem stírölök nőket az utcán, de mondjuk férfiakat sem. Vannak olyan biszexuálisok, akiket az egyik nem szexuálisan vonzza, a másik inkább romantikusan. Meg olyan is van, hogy elnyomta magában.
2021. ápr. 22. 14:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz semmit tenni.
2021. ápr. 22. 14:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam, hogy hetero vagyok e, amíg közel nem kerül hozzám egy lány, és nem akartam megcsókolni.. pedig szép volt, én megnézem a nőket is, meg a férfiakat is, de brr.. ha hozzá kellene érnem, hiába találom szépnek a testét, nem találom szexuálisan vonzónak.

Nehéz ez az egész, szerintem épp csak most szeretett meg valakit, így most esett le neki, hogy a nőkhöz is vonzódik. Sokan nem tudják, amíg nem találkoznak egy bizonyos emberrel, akihez vonzódnak, vagy csak nem akarják elismerni, ezzel is meg kell küzdeni.. Nem mindig arra gerjedünk, amire akarunk.

Szerintem nem lesz gond, ettől nem lesz meleg a gyereketek, hacsak eleve nem született melegnek.

2021. ápr. 22. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok meleget nem lehet nevelni ez genetika. Lehet nyitottá nevelni, tehát támogatni fogja a melegeket, de ha csajok tetszenek neki akkor semmi sem fogja meleggé tenni.
2021. ápr. 22. 15:12
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, bár ez nagyon eltér a kérdéstől,hogy egy rossz házasság után lelki sérülten vágyik a kérdező párja a szeretetre, amit egy nőtől kap meg. A biszexuális hajlam nagyon sok emberben benne van,és ha egy rossz kapcsolatot megélve máshonnan kapja a törődést még fel is erősödhet ez az oldal.
2021. ápr. 22. 15:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi közöd hozzá, találj inkább munkát, ne puffogj.
2021. ápr. 22. 15:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

ettől nem kesz meleg a gyereked... nincs beleszólásod a dologba, a lényeg, hogy normálisan neveljék, foglakozzanak vele, ne bántalmazzák. ha nincs ilyen panasz az exed új párjával kapcsolatban, butaság pattognod.

tartsd a kapcsolatot a fiaddal és ne hergeld az anyukája ellen. a helyzetet meg próbáld elfogadni, mert nem tehetsz ellene semmit, ha csak ennyi a problémád, hogy az új pár nő és nem férfi.

2021. ápr. 22. 15:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt, hogy az exed valószínű biszex, vagy az is lehet, hogy igazából mindig is a nők érdekelték, csak eddig elnyomta magában a társadalmi elvárasok miatt. nagy eséllyel nem arról van szó, hogy a válás utáncsettintett egyet, hogy "hipsz jopsz most hobbiból kipróbálom milyen leszbinek lenni"...ez nemígy működik
2021. ápr. 22. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!