Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi fog történni, ha eltunt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fog történni, ha eltunt az alperes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. December végén beadtam a válást (tenyfeltaro) egyoldalúan.

Én Magyarországon élek, férjem külföldön. Nem tudom a címet. Eltűnt. Van magyar lakcíme, de ott a szülei élnek, de oda van bejelente.

Ma felhivtam a bíróságot, mert nem kaptam semmi levelet a válási időpontról. Ott mondtak hogy felett az alperes hívva, hogy a keresetlevelemre válaszol e, majd kiment egy levét a magyar címére amit senki sem vett át. Április 22 én került vissza a bironohoz az ügy. Mire számíthatok? Azt már látom jó hosszú idő lesz mire elvalok... Nyári szünet stb.... Nem fogják tudni megtalalni, eltűnt. A magyar címen meg direkt nem fogja senki at venni. :( köszönöm a válaszokat.

2021. ápr. 13. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem úgy van, hogy a hivatalos levél akkor is kézbesítettnek tekintett, ha nem veszik át?
2021. ápr. 13. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából, ezt mondta ma a telefonban a hölgy amit fenn írtam. De gondolom igen? 2x kikuldik? Vagy? Nem tudom.
2021. ápr. 13. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan olyan kérdés, amihez ügyvéd kellene.
2021. ápr. 13. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 13. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat azért ❣️ meg a linket 😊
2021. ápr. 13. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, az alperes nelkul is megtartjak a targyalast. Mivel nem buncselekmenyrol van szo, ezert nem fogjak eloallitani.
2021. ápr. 13. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, nálunk egyszerűen nem vette át. Kézbesítési fikció, asszem így hívják, átvettnek tekintik, ha oda vab bejelentve es megtartják a tárgyalást nélküle, ergo az lesz amit te akarsz :)
2021. ápr. 13. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Az alperes nem.kekl a váláshoz.

Ahhoz elég egy akarat elég, az megvan.

De nem tudom mi az a tényfeltáró?

2021. ápr. 17. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!