Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki egyik napról a másikra kiszeret a párjából, elege lesz belőle, és emiatt el akar válni?

Figyelt kérdés
Semmi jelét nem mutatta, nem mondott semmit, hogy valami zavarná. Meg sem próbálja megoldani a dolgot. Fogta a cuccait, és lelépett.
2021. ápr. 3. 00:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hirtelen szeretett ki, csak eddig nem volt bátorsága lépni. Nagy eséllyel megvan már az utódod, aki megadta a végső lökést 😟
2021. ápr. 3. 01:22
 2/28 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem. Már gyereket is terveztünk.
2021. ápr. 3. 01:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Mitől vagy te ebben ennyire biztos? Sok nőt/férfit évekig csalnak, mindenki tud róla, csak az illető nem. A hirtelen lelépéseknek általában egy új szerelem az oka. Ha még oda is költözhet az ember, akkor nem is kell hónapokig veszekedni, nyüglődni, és kerülgetni a megunt társat. Sovány vigasz, de nem te vagy az első elhagyott társ. És nem is az utolsó.
2021. ápr. 3. 03:46
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az élet hamarosan megválaszolja e kérdést.

Aki ilyet tesz, magyarázat nélkül lép le, az nem őszinte. Esetleg megbeszélés útján való problémarendezést nem tanulta meg.

2021. ápr. 3. 04:17
 5/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra csak úgy megváltozik valaki. Sok körülményt nem ismerek ugyan, de ha idáig nem szólt egy büdös szót sem arról hogy mi zavarja, akkor a kommunikációja pocsék. Gyanítom, gyűjtötte-gyűjtötte a sérelmeket, de megbeszélni már smafu.

Egy kört megérne kideríteni, hogy mi volt a baja... Kajak nem szólt semmit azelőtt, csak simán natúrban lelépett? Nem mondott semmit, ami zavarná?

2021. ápr. 3. 04:25
 6/28 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Az én feleségem is "hirtelen döntött" úgy, hogy elhagy. Hazudozott össze-vissza mindent, többek közt azt is, hogy pár hónapig egyedül szeretne lenni, aztán mint kiderült, egy hét múlva már új pasija volt és egy hónap múlva hozzá is költözött.

Nálad is voltak jelek, csak nem vetted észre!

Tudom, én sem. Mi is megterveztük a jövőt, de újra szerelmes lett és az mindent borított pár nap alatt.

Hiába mondtam neki, beszéljük meg mi a probléma, kurvára nem érdekelte...

Csak mehessen végre a szerelméhez.

Eldobott mindent ami összekötött kettőnket és lelépett.

Eldobta a kislányát is, a közös otthonunkat is,... elment, mert menni akart... élni, szórakozni.

2021. ápr. 3. 08:15
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem létezik. Vagy szólt, csak nem vetted figyelmbe, vagy nem szólt, csak halmozta magában. Mindenesetre besokallt.
2021. ápr. 3. 08:49
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi is terveztünk gyereket (sőt, akkor már nem is védekeztünk), sőt a volt férjem akarta jobban, majd egyik napról a másikra szakított.

Persze már jó ideje megvolt az utódom...

2021. ápr. 3. 09:37
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Van ott harmadik, szinte biztos. Ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra lelépjen valaki. Voltak előzmények, csak nem mondta el.
2021. ápr. 3. 11:09
 10/28 A kérdező kommentje:

Azért biztos, hogy nincs harmadik fél, mert nagyrészt itthonról dolgozik és amúgy is csak férfi kollégái vannak. A telefonján is láttam, hogy nem beszélget mással (egyszer-kétszer megnéztem, de nem kell leszólni emiatt).

Voltak kisebb problémáink, de kinek nem?

Csak annyit mondott, hogy látja rajtam, hogy én nem akarom ezt az egész kapcsolatot. De minek vetíti ki rám? Ő nem akarja...

Amúgy volt már ilyen radikális kirohanása, amit senki sem értett. Egyszer elege lett és nem beszélt az apjával egy évig. Amikor kérdeztem, miért, nem tudott rá választ adni. (Normális, kedves apja van)

2021. ápr. 3. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!