Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 év után egyszercsak hazajöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után egyszercsak hazajött a férjem és azt mondta elhagy. Ez pár hete volt, a kezdeti sokkon túl viszont nem érzek semmit ezzel kapcsolatban. Valami baj van velem? Miért nem érzem magam rosszul? Más is élt át ilyet?

Figyelt kérdés
Nem én akartam ezt és nem is volt szinte semmi előjele annak, hogy ilyesmin gondolkodik, nem voltak beszálgetéseink arról, hogy ő rosszul érzi magát, vagy valami hiányzik neki a kapcsolatunkból. Természetesen iszonyú dühös voltam, hogy ezt ennyi idő után így intézi, haragszom is rá. Gyerekünk is van, szerintem a megoldás ilyenkor az lett volna, hogy megbeszéljük a problémákat és javítani próbálunk rajta. De ha már így alakult, igyekszem normálisan megbeszélni mindent. (Hiszen aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot, ebben hiszek)

2021. márc. 4. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Neki van valakije, te meg már nem szereted
2021. márc. 5. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta Kérdező?
2021. aug. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!