Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdeznék, akik válás után nem költöztek szét az ex-szel, hanem egy lakásban élnek, kényszerből, vagy mert praktikus valami miatt?
Egyik volt csajom élt így. Az ok a lakás jogi helyzete, mert szolgálati lakás volt, és elvette volna a sereg, ha kiköltözik bármelyik fél.
A pasi csak aludni járt haza, sokat melózott, meg a csajánál volt.
Én már gondolkoztam rajta, de nem léptem ezt meg. Tapasztalatom nincs benne, de fejben elég jól végigsakkoztam, hogy mit nyernék a válással, ha maradunk egy házban. Igazából semmit. Akkor meg minek beadni a válást? Végiggondolva, nem lesz az rám írva, hogy elvált vagyok. Tehát ugyanúgy csak titokban lehet pasizni/csajozni, mintha az ember szerető lenne, csak épp elsősorban nem az exed elől kell titkolni, hanem a szomszédok meg az utcabeliek, meg a munkatársak, meg a gyerek óvónője, tanárnője, a gyerek csoporttársainak szülei előtt...Mert elég gáz, ha egy randin vagy egy kézfogós sétán összefuttok ezekkel a nem túl távoli ismerősökkel és nyilván nem kezded el magyarázni, hogy figyelj, mi elváltunk, annak ellenére, hogy ugyanoda megyünk haza, vagy ha elkezded magyarázni, az is gáz...ha nem, az is...
Ennél sokkal tovább nem kell gondolkozni, már ez is elég érv amellett, hogy akkor inkább nem kell elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!