Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hív fel, mert nincs kivel beszélgetni?
Figyelt kérdés
A volt férjem 2 naponta felhív, másfél órán keresztül meséli, hogy milyen rossz neki a munkahelyén.
Azért váltam el, mert egy állítólagos barátnő, aki régen munkatarsnoje volt, vele beszélt minden este munka után.
Mondtam neki, hogy miért nem a barátnőddel beszélsz. A válasz az volt, hogy a csaj pasijának nem tetszett, hogy napi szinten órákig beszélgetnek.
Pedig még tartják a kapcsolatot, hétvégén együtt vásároltak. Akkor miért engem vesz elő?
Nálunk nagymamám csinálja ezt, hogy felhív mindenkit, mert egyedül érzi magát. Csak egy idősebb embernél ez teljesen érthető, nála már nem.
2021. febr. 24. 12:25
2/11 anonim válasza:
Igen, azért.
2021. febr. 24. 12:26
3/11 anonim válasza:
Igen, illetve azért is, mert tudja, hogy akkora balek vagy, hogy ehhez asszisztálsz. Ha ennyire zavarna akkor nem vennéd fel neki a telefont és kész.
2021. febr. 24. 12:27
4/11 anonim válasza:
Jó fej lehet a volt férjed. 😄
Ugyanúgy cseveg veled, mintha mi sem történt volna. Laza pasi.
2021. febr. 24. 12:28
5/11 A kérdező kommentje:
Igen ugyanúgy.
De minden áldott nap, a volt kolléganőjevel beszélt. Ő volt a nagy barátnő. Még mindig az, ebből lett elegem. Még most is a barátja, csak a pasija is kezd besokallni, a csaj többet foglalkozik vele mint a párjával. Ő is ezt csinálta, fontosabb volt az a nő, mint én és a gyerekek. De ha minden nap beszél vele, meg hétvégén találkoznak, a nő pasija is ott van, akkor engem miért vesz elő?
2021. febr. 24. 12:36
6/11 anonim válasza:
Mert unatkozik. Es ilyenkor ez nala a potcselekves. Melletted is ezt csinalta, miert valtozott volna meg? Csak most fordult a kocka, te lettel a panaszlada.
2021. febr. 24. 13:09
7/11 anonim válasza:
Igen, amikor épp nincs más akivel beszélhetne és unatkozik, akkor jössz te, ami elég gáz. Nem vagy ám köteles a volt férjed panaszkodásait hallgatni minden nap.
2021. febr. 24. 13:16
8/11 anonim válasza:
Ha meghalna, akk meg sirnál azért h bárcsak mégegyszer beszélhetnél vele. Ő is érző emberi lény, aki benned látja a fényt. Mind1 mit tett korábban, embernek kell kezelned.
2021. febr. 24. 13:50
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem voltam fény, mikor együtt éltünk? Akkor csak a barátnője volt az isten...
2021. febr. 24. 14:15
10/11 anonim válasza:
Az ilyenek durvan onbizalomhianyos emberek. A masik nemtol gyujtik be az energiakat, mert csak akkor erzik, hogy ernek valamit. A valasztott parja nem eleg neki, ennel tobb energiara van szuksege. Beszerzi, ahogy tudja. Most eppen toled, meg a fene tudja meg kitol masoktol. Te sem duskalsz az onbizlaomban, mert ugyanezt csinalod, fenntartod a kapcsolatot, mert te meg az o ferfi energiajara utazol, az o figyelmere vagysz. Lathatoan nem ezt a valaszt vartad. En ezert kerulom az onbizalomhianyos embereket, mert sosem tudsz annyit es ugy adni, hogy elerje a normalis szintet. Es amint van valami gikszer, mar zuhannak is vissza. Nem veletlenul hivjak onbizalomnak. A kulso megerosites csak ideig-oraig tart. Ennek belulrol kell fakadnia. A szedd ossze magad a legjobb tanacs, ami adhato. Te most elonyben vagy hozza kepest, mert mar tudod mi van a hatterben. Pattintsd le, nincs mar ra szukseged. Foglalkozz magaddal es a celjaiddal, arra forditsd az energiaid. Ha megvan a megfelelo szint, akkor mar masok figyelme is rad iranyul, mindig azokat az embereket keresik, akikbol sugarzik az energia, eletorom stb. Ebbol szeretnenek ok is kapni, es remelhetoleg adni is a sajat energiaikbol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!