Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elváltak, azoknak korábba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elváltak, azoknak korábban a házassagukban volt olyan, amikor még tökéletes volt minden, így visszatekintve is?

Figyelt kérdés

Vagy már eleve rossz volt akapcsolat, csak azt hitte, ez a dolgok rendje, hiszen nincs tökéletes ferfi/nő? Olyan jó lenne azt gondolni, hogy a válással véget érő házasságok mindig is problémásak voltak valamennyire, még ha csak utólag is döbben rá az ember. Vagy tényleg megtörténhet, hogy minden valóban tökéletes, valaki azt érzi, megtalálta élete szerelmét, évekig boldogságban élnek, családot alapítanak, szeretetben megküzdenek az élet nehezségeivel, odavannak egymásért, aztán pár év múlva mégis elválnak? Ezt egyszerűen nem tudom elképzelni, pedig racionálisan belegondolva nyilván azért házasodnak össze az emberek, mert boldogok együtt.

Itt fekszem a férjem mellett, akinél nekemvalóbb férfit el se tudnék képzelni, van 3 csodás gyerekünk, és azt érzem, ha valakik, hát mi tényleg együtt fogunk megöregedni, és az nem lehet, hogy mindez egyszer elromoljon. Vajon más is ezt érezte évekkel a válása előtt?

2020. dec. 19. 05:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az elején csak jók történtek, különben nem házasodik az ember fia, lánya. Sokáig lehet harmonikus, ha két, egymást szerető, egy irányban haladó, intelligens ember házasodik. Ritkán létezik eleve alapvető probléma, hogy a szerelmes férfi, vagy nő nem lát a szemétől.

Nyilván emlékszik az ember a szépre, de mivel arra is fájó visszaemlékezni, elteszi a sutba, mert az élet megy tovább.

2020. dec. 19. 05:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Te most boldog vagy.

Ne törd a fejed olyan dolgokon, melyek feltételesen is megmérgezhetik

a lelkedet.

Abszolút fölösleges.

Nem értem, hogy aki boldog, miért nem azon töpreng, hogy hogyan tartsa fenn, ápolja a boldogságát, hanem azon, hogy "jajj, mások is voltak boldogok, mégis megtörtént".

Ez értelmetlen és veszélyes.

Szegény, ha tudná, hogy a felesége álmatlanságában mekkora marhaságokon töri a fejét.

Lassan reggel. Szeresd. Csinálj reggelit.:)

2020. dec. 19. 05:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen és nem. Voltak az elején is jelek, csak az ember nem akar nekik nagy jelentőséget tulajdonítani, plusz sokszor bízik, de minek, osztozik abban is, ami kizárólag az ő érdeme, de minek, enged és tűr, mert a barátok azt mondják, hogy ezt el kell viselni és természetes - de minek?

Sokszor az embert pont ez a győzködés taszítja árnyékba. Mert csak akkor vagy jó nő/feleség/anya/apa/férj/férfi, ha ezeket engeded vagy megteszed. Mert ez a te dolgod, minek reagálod túl, miért nem fogadod el, miért nem teszed a dolgod, szumma szummárum: te teszed tönkre a családot, ha problémázol..

De ez nem lesz jobb

Csak rosszabb

És soha, soha egyszer sem fog megoldódni hallgatással. Csak akkor, ha szembenéztek dolgokkal és időben belátjátok, ha nem megy vagy legalábbis nem úgy, ahogy most.

2020. dec. 19. 05:23
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Te sem vagy 100-as
2020. dec. 19. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltak jelek, de ignoráltuk őket, mert szerettük egymást. A mai napig szeretjük egymást emberileg pedig már 6 éve elváltunk. De nem lett volna szabad összeházasodnunk.

Most már mindegy, legalább összehoztuk a világ legcukibb gyerekét, akit nem tört le a válás különösebben, mert így is mindketten törődünk vele és legalább már egymás miatt nem vagyunk szomorúak és zaklatottak.

2020. dec. 19. 08:36
 6/9 Alessandro10 ***** válasza:
87%

Mi is nagyon szerettük egymást, aztán egyik napról a másikra elhagyott.

Sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezhet.

Az utolsó percig szeretettel voltunk egymás iránt, végül semmi indokot nem mondott miért megy el.

Vagyis utána már mondott, de azok nevetséges indokok voltak.

2020. dec. 19. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Az utolsó hónapig azt hittem, hogy minden rendben, minket egymásnak teremtettek. Aztán elkezdett furán viselkedni, bevallotta, hogy belezúgott egy kolléganőbe, és inkább váljunk el, mielőtt megcsal.

Persze pár hónap után szétmentek. Neki azóta se volt senki komoly.

Nekem igen, egy férfival vagyok azóta is, de vele teljesen más.

Nem rossz, de más.

2020. dec. 19. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha a saját ismerősi körömből induloki ki, minden válásnál sokan látták előre hogy ez lesz a vége. Kevés olyan pár van akik igazán össze illenek, sokan csak összeházasodnak az éppen megfelelőnek tűnővel
2020. dec. 20. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag a mi házasságunkat írtad le, kedves Kérdező! :) A mi házasságunk abszolút problémamentes volt, amióta ismertük egymást, mi soha nem veszekedtünk, nem volt tányérdobálás, stb. Megismerkedtünk, összeköltöztünk, összeházasodtunk, majd a közösen kitűzött célok mentén építettük életünket, apránként.:) Vettünk autót, lakást, felújítottuk, berendeztük, majd született egy gyönyörű kislányunk is.:)

Aztán egyszer csak történt valami, ami miatt megszakadt minden, ami addig békésnek tűnt. A volt feleségem úgy döntött, hogy már nem bír elviselni engem, ezért beadja a válópert, és elválik...

Most visszatekintve is azt érzem 7 évvel a válásunk után, hogy mi egymásnak lettünk teremtve, de nekem Ő volt az Igazi...

2020. dec. 21. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!