Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnak lehet az az oka, ha a férfi nagyon skót?
Az asszonynak nincs lába, hogy utána menjen? Vagy nincs szája, hogy megmondja, hogy együtt szeretne vele vásárolni? Vagy fél a férfitől és nem mer szólni?
És mi köze a skótságnak (zsugoriságnak) ahhoz, hogy a férfi egyedül akar vásárolni? A nő olyan, hogy ha beszabadulna a boltba, fölösleges dolgokat vásárolna? Szórná a pénzt? Mert akkor inkább a férfi részéről vetődhetne föl a kérdés, hogy egy ilyen nőtől ne váljon-e el inkább.
Akkor örülj hogy nem arab a férjed...
Ha magyarba van az úriember akkor meg vegye fel az itteni szokásokat.. de ide adhatod nekem mert én örülnék ha helyett menne vásárolnim
Van lábad utána tudsz menni.
Érdekes ez a "skótozás" a legtöbb "skótvicc" eredetileg zsidó szereplőkkel indított, csak az angolok jobban utálták a skótokat, mint a zsidókat, így lettek végül skótok a vicc főszereplői. A második világháború eseményei után amúgy is jobban cseng a "skót" a viccben, mint a zsidó, amit tekinthetnek politikailag támadónak is.
De amúgy a legtöbb ember - mindkét nem - hülyén vásárol. Biztosan nem ismeretlen a sorban előttetek álló emberek "hát hogy lett ennyi? Alig vettem valamit" meg a "Hát, csak egy kenyérér' ugrottam be, aztán mégis 4 teli szatyorral távozom" tipikus látványa. Impulzusvásárlók, minden szart összevásároló személyek, "há' maj'csak efogy' jóú az" gondolkodású primitívek. Akiknél megy is a szemétbe egy része, de azért újat kell venni. Mert... "Hát most 20 Forinttal olcsóbb! Hát most ajándék wc-papír jár hozzá! Hát most Vágó István ajánlásával van!"
Nyoma sincs ezekben az emberekben a tervezettségnek, és az önuralomnak. Ha megírná előre a listát, célirányosan menne a bolton belül és tartaná magát hozzá (na jó, 1-2 alkalommal tényleg vannak nagyon jó akciók, amikor 60 Forintra leviszik az amúgy 300 Forintos dolog meg ilyesmik) és akkor nem lenne ez. Ez természetesen a boltnak nem érdeke, így bombáz és manipulál ahol tud.
De a kérdésre: Ha a férfi parancsolgatós vagy a feleség pazarló - egyik sem nyerő.
Nem skót. Van lábad. Pénzed is gondolom. Valamiért csak ott hagyott. Lehet, hogy célirányosan akart vásárolni. Esetleg csak 10 percet akart ott tölteni.
Veled meg :ezt is vegyük meg...
S röpke 2 óra...
Válj el. Keress olyat aki shoppingol veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!