Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel vàlunk,hónapok óta megcsalt! Van egy közös gyermekünk. Kinek,hogyan sikerült ezt feldolgoznia ezt a dolgot? Mennyi idő után enyhül az érzés? Tapasztalatokat várok!
8-as, szerintem nem. Ne csak szexre tartsd. Legyél vele szeretetből, szerelemből, de el fog múlni, mint minden más az életben. Attól még lehet egy kapcsolat komoly, hogy nem örökre szól.
Nem 5-ös vagyok, de a férjem 8 év után tett olyan dolgot, ami számomra elfogadhatatlan volt erkölcsileg. Ezt előre nem láttam. Azóta nem tudom elviselni az érintését.
#8, #10 és az összes hasonló nő.
Tehát a csonka család és a hétvégi apák legyenek az új és egészséges bevett család modell.
Miért? Mert az összes pasi alkalmatlan másra. Hahaha.
#13 Nem. A jó megoldás a "szabadság" és érzelmi magány mindhalálig.
Aki másra vágyik? Aki lefekszik mással az feltétlenül mással akar élni?
15-ös igazad van, nem mindenki akar azzal élni, akivel lefekszik.
Nálam érzelmi alapon van, ha kikacsintgatok, de van akinek az érzései csak a lába közt vannak, ő ettől még nem akar válni.
Ezért van cumi a greniknek 30 felett. Miért kéne egy egyre ráncosabb hárpia mellett tengődnie. Oké egy ideig szórakoztató a vonyatása, de akkor már inkább egy feszes fiatalabb nő.
Nálunk szintén megcsalás. Én kidobtam. Az új nő is
... ma már bánja, legalabbis azt mondja.De biztos nem a megcsalást, hanem, hogy így járt.2 éve vagyok egyedul, van egy allandó szexpartnerem és jó így. Boldog vagyok a gyerekemmel.Komoly kapcsolatot egyaltalán nem akarok, örülök, hogy megszabadultam tőle. Anyagilag rendben vagyok,élvezem, hogy szabad vagyok, nem ugat senki, nem fingik böfög orrot túr, döglik a tévé előtt. Sajnos eléggé el is hízott, löttyedtek már a golyói is...már csak ha a feszes csajoknál tartunk. Még szerencse, hogy Magyarország televan Momoákkal meg Jason Statahamekkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!