Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek tartásdij emelést?
Figyelt kérdés
2007-ben állapitotta meg a biróság a min.bér fizetését az apának,addig a gyerek 7éves koráig egy fillértsem sőt jó szót sem adott,azóta is csak azt adja2010. aug. 6. 13:28
1/15 anonim válasza:
Attól függ sajnos, hogy mennyit keres az apa. Az enyém kb 13 éves koromig egy fillért sem fizetett, nem tudom, melyik jobb:) Szemetek az ilyen apák.
2/15 anonim válasza:
a tartásdíj nem fizetése bűncselekmény, jelentsd fel
3/15 anonim válasza:
Visszamenőleg már nem lehet feljelenteni. Vagyis fel lehet, de úgyse érne el vele semmit.
4/15 anonim válasza:
Én azt nem értem miért nem léptél már hamarabb??? Mink kelett várnod ennyi évet? Ez bűncselekmény, feljelented, kivizsgálják s vsszamenőleg kifizettetik vele a tartásdíjat.Már ha tudják.
Ugyanis csak az a tiszta ha úgy volt megegyezve, hogy bankiátutaláson keresztűl legyen, így nem mondhatja, hogy kézbe adta.
A másik pedig, hogy remélhetőleg a vagyontárgyai (pl: autó, ház) a saját nevén van nem a szüleién + van bejelentett munkahelye és nem feketemunkás. Mert ha kézbekapja adónélkül akkor semmit nemtudnak tenni, bizonyítani pedig hosszú és pénzigényes lenne mivel az ügyvéd isél valamiből.
5/15 anonim válasza:
2 évente lehet emeltetni de ha az apuka anyagi helyzete nem változott nagyon nincs miből emeltetni.
6/15 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam meg a kérdést 7 éves koráig semmit nem adott akkor mentem biróságra és megállapitották a min.bért azt azóta fizeti az érdekelne kérhetném enek az összegnek a feljebb emelését.....köszönöm a válaszokat
2010. aug. 6. 13:47
7/15 anonim válasza:
Valószínű minimálbérrel van még mindig bejelentve de egy próbát megér
8/15 anonim válasza:
Ha a minimálbérnél többet keres (hivatalosan), akkor kérhetsz emelés, ha munkanélküli vagy minmálbéres, akkor nem.
9/15 anonim válasza:
Mutass Te is példát, gazdálkodj jobban, keress többet.
10/15 anonim válasza:
A birosagon ingyenes jogsegelyszolgalat mukodik, ott segitenek neked.Szerintem egy probat meger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!