Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy kis segítség kellene, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis segítség kellene, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a szüleim válni fognak. Egyenlőre a vagyon megosztást írták alá, ez után jön hogy anya be adja a váló pert. Anya hagyta el apu egy pasiért. Amikor voltak a vagyon megosztást alá írni ott is beszéltek egymással mert apu nem tudja el fogadni. Folyamatosan hívogat engem reggel 6kor is. Most jönne anyu először hozzám amióta külön vannak és apu ki találta ha jön anyu akkor hívjam fel őt mert el akar jönni beszélni vele mert ezt ő nem bírja, meg fagassam anyut ilyen olyan dolgokról. De én ezt már nem bírom. Felnőtt ember vagyok, külön élek van saját életem és kapcsolatom. De amióta külön mentek ez van folyamatosan hogy apu hív, minden nap jön amit eddig nem csinált. Nincs is ezzel semmi gond mert örülök ha jön de mindig próbál az ő oldalára állítani amikor meg mondtam tisztán neki hogy nem állok egyik oldalon sem és nem fogok dönteni köztük. Valaki esetleg valami tanács mit tudnék tenni? Most kezdek el egy sulit és így nem is tudom hogyan csináljam ha mindig erre kell koncentrálnom hogy éppen mit hogyan csinál. Egy kicsit már sok nekem ez. Örülök hogy anyu jön vagyis örülnék de nem akarom én faggatni és azt sem hogy az én házamban itt legyenek most ketten és vitatkozzanak vagy bármi. Ez a kettőjük dolga úgy gondolom és felnőtt emberek. Nem is érzem aput mit akar még. Annyiszor beszélt már vele mégsem változott semmi. Meg nekem el mondja mindennek anyut utána meg beszélni akar vele. Aki esetleg volt ilyen helyzetben hogyan reagálta le? Valami jó tanács?

2020. aug. 29. 07:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ez a kettőjük dolga, nem a tiéd. Nekem is ugyanezt csinálták, és megmondtam, hogy nem akarom egyik oldalról is a panaszkodást hallgatni, hogy anyukám milyen, a másikról meg hogy apukám milyen.
2020. aug. 29. 08:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát anyu semmit nem mond apuról előttem. Inkább csak apa anyáról de nagyon csúnyán beszél róla.
2020. aug. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!