Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban csak a szex nem az igazi,az igények nagyon messze vannak egymástól,de amúgy minden rendben van akkor mi a megoldás? Nincs esély a helyzet javítására ☹️ Válás vagy inkább szerető?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 18:34
11/24 anonim válasza:
Majd mindjárt közli valaki, hogy ne szexelj többé... Kb. úgy, mint amikor valaki a sok éve tartó egyedülállóság miatt "rinyál", erre jönnek, hogy nincs azzal semmi gond, tessék szépen boldognak lenni úgy akár egy életen át.
12/24 anonim válasza:
Cicám, ha arról szól a kérdés, hogy megerősítsünk abban, hogy teljesen gerinces és nemes húzás idegen fszokba ülni, ha cserébe ápolod azt, akinek a haza mögött egy retkes áruló vagy, akkor mondd azt. Akkor nem töröm magam azon, hogy elmagyarázzam: normális embernek nem létezik jó kifogás arra, hogy a párja háta mögött dugassa magát
13/24 anonim válasza:
Ja és attól függően mi a baja, ő is besegíthet. Mert mi a betegsége? És örökké beteg marad? Mert azt írtad, csak az igények vannak egymástól messze, nem hogy impontens vagy ágyhoz kötött. Keressetek valami kompromisszumot, lehet az is több a semminél neki is, ha nézheti. Hasonló esetben te magad küldenéd szeretőhöz? És depressziósan várnád a halált, hogy legalább ő boldog legyen? Vagy bíznál benne, hogy azcsak szex és nem fog kötődni, mint minden normális nő? Bár bocs, de emiatt az utólagos kimagyarázás miatt kamunak tűnik a kérdésed.
14/24 anonim válasza:
Ha olyan nagylány vagy, mi a fenéért nem vagy képes elétolni a pofád és elmondani neki, hogy mire vágysz? Olyan rohadt nehéz felnőtt nő módjára lekommunikálni, hogy neked hiányzik a szex és keressetek valami megoldást erre, mert ez így ebben a formában nem állapot? Ki a fsznak hiszed magad, hogy a párod háta mögött hozol döntéseket önhatalmúan a kapcsolatotokról?
15/24 anonim válasza:
Számomra a szex az utolsó helyen áll, úgyhogy én nyugton maradnék. Ilyen miatt elválni... 😑
16/24 A kérdező kommentje:
Nos a tények: 3 éve ápolom, esélyem sincs megbeszélésre mert a stroke után infarktust kapott és bár orvosilag igazi csoda hogy még él a valóságban van egy 50 éves pelenkás gyerekem egy 5 éves szellemi szintjén...És egészen eddig azt gondoltam hogy bírni fogom de 35 évesen nem akarok mindenről lemondani. Lehet dobálni a köveket!
2020. júl. 10. 20:16
17/24 anonim válasza:
A "csak a szex nem működik, minden más rendben van", meg amit most írtál, köszönő viszonyban sincsenek.
18/24 A kérdező kommentje:
Elfogadtam hogy mindent nekem kell megoldani mert ő képtelen rá... pedig annak idején éppen ezzel nyűgözött le, hogy okos,erős, tapasztalt. Ezen már nem tudok változtatni,de az életünk igenis működik! A gyerekek járnak középiskolába, vannak barátaik. Szerencsére nincsenek anyagi gondjaink. Mindent kézben tartok,őt is ellátom. Az egyetlen gond az hogy én is ember vagyok,sőt van aki nőnek lát.
2020. júl. 10. 20:40
19/24 anonim válasza:
A kérdésedben felmerült a válás is. Ezt így hogy tudnád kivitelezni?
20/24 anonim válasza:
Hát igen, ilyenkor lesz az a 15 év korkülönbség sok, amire 20 évesen azt mondja minden kiscsaj, hogy semmi. Ezt vállaltad, amikor őt választottad, és elhangzott a jóban, rosszban, egészségben, betegségben. Akkor volt a jó meg az egészség, most jön a B oldal.
Ha ez nem megy, akkor válj el. A férjed meg majd ápolja valaki más, mondjuk a fiatal felnőttkort éppen elérő gyereked. Az csak pár év, addig meg dugatod magad valami nős pasival, akinek minden rendben a házasságával, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!