Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjemmel különéltünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel különéltünk eddig, viszont az utóbbi 1-2 hónapban sokat beszélgettünk, hazahívtam de hezitál. Nem akar velem lenni többet?

Figyelt kérdés

Szétmentünk mert sok volt a vita, és a munkahelyére is könnyebben bejut így, de leginkább a veszekedések miatt döntöttünk így.

A távolság jót tett nekünk, elkezdtünk mindennap beszélgetni telefonon, találkoztunk is, de hazajönni nem akar. Felajánlottam neki, de azt mondja hogy “majd hazafog.”

Mire gondoljak?

2020. júl. 5. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Arra hogy majd haza fog menni, mert ugye azt mondta!

Nincs itt semmi titok, kell neki egy kis idő!

2020. júl. 5. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd hazamegy, miután kidobja az új barátnője, vagy ő ábrándul ki belőle.
2020. júl. 5. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet még meg akaszt pár kis csajt, ha már szabadság van, de haza fog menni abban biztos lehetsz!

Addig mondjuk de is kivégezhetsz néhány kígyót!

2020. júl. 5. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Biztosan haza fog jönni? Nekem tényleg nem úgy tűnik... Gondoltam hogy szeretőzik... De ha valamelyikbe beleszeret?
2020. júl. 5. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy szeret, mondta hogy haza megy csak kiéli kicsit magát. Te is tedd azt, egy két fiatal kan nem árthat!
2020. júl. 5. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
2-nél a pont.
2020. júl. 5. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd haza megy, ha már nem bírja tartani a tempót a fiatal punival, akit a legénylakásában tekerget.

Egyébként a különéléstől semmi nem oldódik meg. Csillapodnak a kedélyek időlegesen, mert nem vagytok folyton egymás nyakában, így érthetően jóval kevesebb a lehetséges konfliktus helyzet. Ha visszaköltözik rövid időn belül minden ugyan olyan lesz.

2020. júl. 5. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem akar, mert akkor Veled lenne. Élsz a rózsaszín ködben. Ez a típus majd akkor jön ha haza, ha éppen más nem lesz. Tudja,hogy Te meg tárt karokkal várod. Oda megy ahol éppen kényelmesebb neki. Amúgy alap esetben jó lehet egy kis külön lét, de a Ti esetetek tuti nem az.
2020. júl. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!