Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen esetben válnál el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben válnál el, ha lenne egy 3 év alatti gyermeked?

Figyelt kérdés
Most jobb elválni vagy mikor idősebb a gyerek?
2020. júl. 4. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Megcsalás, erőszak, balhézás, alkoholizmus, drog.

Amúgy a gyerekem 4 volt amikor elváltam, egyszerűen elhidegülés miatt.

2020. júl. 4. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami számodra megbocsáthatatlant tett. A gyerek érzi a köztetek levő feszültséget. Jobb egy nyugodt szülő, mint két bolond, akik állandóan nyirják egymást.
2020. júl. 4. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Drog, pia, erőszak, félreqúrás, számla lenullázása, vagy ha beleugatna a magánéletembe.
2020. júl. 4. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen esetben, ha nem tudok vele együtt élni. A gyereknek annál jobb, minél hamarabb.
2020. júl. 4. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem válnék, ha kiváló apja van a gyereknek. Kúltúr felnőttek mindent meg tudnak oldani, ha a gyerek a fontos számukra.
2020. júl. 4. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Az 1-es kemény, leírja miért válna el, azt más (gyerekes) indok miatt vált el :D

Nem gondolod h a rózsaszín köd nem tart örökké észlény? Most jobb annak a gyereknek?

Beteg egy világot élünk egyesek miatt. Van egy sejtésem, milyen beteg emberek lesznek a következő generációkban, ha már maga a szülője is egy degenerált önző állat volt :/ Az h család, kitartás, jó döntés, felelősség az kb megfog szűnni a nők részéről teljesen.

2020. júl. 4. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. A kérdező 3 év alatt kérdezte. A négy év már utána van, vízválasztó, hiszen az anya már addigra visszamegy dolgozni, tehát anyagilag nincs már kiszolgáltatva, és hormonálisan is visszaáll, tehát átgondoltabb döntést is tud hozni.

Amúgy nem értem, milyen rózsaszín ködről hablatyolsz, 12 év házasság után váltam el. A gyerekem másfél éves volt amikor apa kiköltözött külföldre mert elege volt a családosdiból úgy, hogy ő akart gyereket nem én. Szerintem teljesen korrekt, hogy amikor nem sikerült hazacsalni, két és fél év könyörgés után meguntam és én váltam el. Soha nem csaltam meg senkit, de 4 szex mentes évet nem sok ember bír ki.

Úgyhogy ne osztogasd itt a mocskos, lenéző jelzőidet. A gyerekem pedig köszöni szépen, boldog és elégedett, már 10 éves, rendkívül stabil személyiség.

2020. júl. 4. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne ezt írd: "egyszerűen elhidegülés", mert ez mást jelent röviden, magyarul: meguntad. Egyébként te döntésed volt a gyerek, te szülted, de ha minden jó így, akkor legyen jó így.
2020. júl. 4. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elhidegülés történt, hiszen nem volt neki fontos velünk élnie. Nem untam meg, tudtam, hogy nincs jövőnk együtt. Máig külföldön él, nem tervezett ő már velünk. Úgyhogy ne a nőket hibáztasd, mert a férfiak szokása csalni meg lelépni, az összes elvált ismerősömnél ugyanaz volt a képlet: apuka csalt, anya kidobta ő meg ment a nőcihez. Nálunk annyival árnyaltabb a kép, hogy nem volt nőci, csak kalandozni akart nélkülünk.

A gyerekemet meg értelem szerűen imádom, de nem én voltam oda azért, hogy legyen, így érthetetlen, hogy ennyire hamar beleunt. Na mindegy is, csak elegem van már abból, hogy itt szokás a nőket szidni mindenért IS.

2020. júl. 4. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondolod, hogy anyuka egy "donhujant" választott gyerekei apjának? Ne feledd, a nő választ (a lehetőségek közül).

Nem a nőket szidják szerintem, hanem reagálnak a lenézésre, hibáztatásra, stb... mert aki értelmes ember, az nem ír lekezelően férfiakról, nem üti az asztalt, hogy neki jár, minden jár, hanem kussba van, felfogja az élethelyzetét, és adott élethelyzetből próbálja a legjobbat kihozni. Csak sok ám a panelproli istenverte, osztja az észt, azt egy rohadt nagy nulla maga az ember,ebből iszonyú sok a nő.

2020. júl. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!