Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az állapotot meddig lehet így húzni? Vagy ez már reménytelen és törődjek bele hogy válás lesz?
A férjemmel 3 hónapja szétmentünk, a veszekedés miatt nagyon eldurvult a viszony és el is költözött.
Akárhányszor próbálnék vele beszélni nem akar, vagy csak a sérelmeit vágja a fejemhez.
A gyereket heti 1x látogatja, de akkor sem akar beszélni. 3 hónapja el van nélkülem, bár állítása szerint még ragaszkodik hozzám és jó lenne ha rendbe hoznánk a dolgot, főleg a gyerek miatt. Nagyon haragszom rá amiért itt hagyott egy 2 éves gyerekkel, mindenféle támogatás nélkül. Együtt csak szenvedünk, várnám tőle hogy belássa, hogy mi volt a baj. Sosem segített szülésem után, sokat költött cigire és piára, sosem hallgatott meg és nem számíthattam rá.
A 3 hónapban próbáltam volna lezárni ezt, hiszen nem jó vele, de nem megy. Vagy egyedül maradok, vagy vele. Nagy szerelem volt a miénk és a házasság első néhány éve is nagyon jó volt, aztán kicsit elhidegültünk. Amikor érkezett a baba megint minden jó lett, néhány hónapig, utána csalódtam benne hogy nem segített semmiben csak dolgozott és szórakozott. Nem tisztel, az elköltözése előtt 2-3 hónapig nem volt puszi, ölelés és szex sem.
Mi lesz így?
Nem fogja belátni a hibáit és makacsolni fog, igaz?
Szerintem nem akar válni, neki az túl “bonyolult”, vagyis így vettem ki a szavaiból.
Mit tegyek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, de a tanácsokat is elfogadom!
Sajnos kifogtál egy olyan típusú férjet, aki azt hitte, hogy kimerül annyiban a gyerekvállalás, hogy majd valami alacsony ember szaladgál körülöttetek a lakásban miközben változatlanul élitek az életetek.
Az ilyen az nem érti meg miért nem lehet úgy élni, pénzt költeni mint a gyerek előtt, ez állandó konfliktusforrás. Az is, hogy ki kell venni a részét a házimunkában, gyereknevelésben, mert ő azt hitte ezeket majd egyedül csinálod. Természetesen mindezt úgy, hogy ugyanazt a figyelmet kapja meg tőled mint a gyerek előtt. Egy ilyen emberből soha nem lesz normális társ és apa.
Nem kellett volna annyira feszíteni a húrt, ill. észhez kellett volna térnetek (alighanem mindkettőtöknek), mielőtt elszakadt.
Ha még szóba áll veled a férjed, üljetek le megbeszélni a helyzetet. Leírásodból sejtem, hogy valamiért nagyon eltökélt lett, tehát, ha könyörögsz neki, lóra ülteted és feltételeket fog szabni. Ne ülj fel minden "teljesíthetetlen" kívánságának, mert egész életedben elégedetlen lennél a sorsoddal. Ha ilyen helyzet adódik, beszéljétek meg, hogy időre van szükség az átgondolásra.
Érvként hivatkozhatsz a gyereketek érdekeire is, hiszen mindkettőtök érdeke, hogy a gyerek szülők mellett nőjön föl.
Ffi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!