Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jut el egy házaspár oda, hogy már nem ragaszkodásból maradnak együtt, hanem belátják : válni kell?
8 év házasság és egy 3 éves kisfiú.
Jelenleg külön élünk, ragaszkodunk még egymáshoz, de a kapcsolatért én már túl sokat tettem. Pitiztem, megalázkodtam, kértem, könyörögtem, leültem vele megbeszélni, nem érdekelte..... összeveszünk állandóan. Haragszik rám, mert nem pitizek tovább, ő elvárná. Játsza a sértettet, de érzem hogy még ragaszkodik és nem akarna elengedni.
Lelkileg nem érzem azt, hogy készen lennék válni és elengedni őt, pedig már nem szeretem. Ő is így van vele, nem akar ennyi évet kidobni, viszont békülni és megalázkodni egyikünk sem akar.
Az alapprobléma az, hogy eltávolodtunk és elmúlt a szeretet.
Ismerkedem másokkal, mivel neki van szeretője jelenleg, de senkit nem találok. Nem is fogok találni, mivel sosem voltam kapós. Akkor válasszak hogy szar házasság vagy egyedüllét? Mit tegyek?
Nekem az a kérdés, hogy mégis mit várnak el az emberek egy házasságtól vagy a másiktól, amikor nem egy nyaralásra mennek, hanem 40-50-60 év együttélésére vállalkoznak? Persze erre ez a nagy fogyasztói világ is ráteszi a súlyát.
Igen, a házasságok 98%-a idővel átmegy megszokásba, a szerelem jobb esetben szeretetbe. A napi rutin felülírja az érdeklődést, a szex is megszokottá válik. Na ilyenkor jön el a próbatételek ideje, amin sajnos a többség elvérzik. Ki miért, ez mindegy is.
Majd elválnak, és már egy sokkal rosszabb pozícióból megint nekivágnak a kalandnak. Szerintem a mai emberek többségéből hiányzik a kitartás és az elköteleződés. Kár. Jön egy szerető, akivel szikrázik a levegő, de a szerető csak azt a röpke pillanatot színezi ki, ha vele kellene együtt élni, ugyanaz lenne mint a feleséggel vagy a férjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!