Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elköltözni 6 hónapos kisfiammal a páromtól. A családom messze lakik (350 km), megteheti, hogy útjába áll a hazaköltözésemnek?
Ezt nem értem.Mikor eldöntöttétek,hogy legyen baba,akkor ti az anyagi oldalát nem is beszéltétek meg? Nem számoltátok ki,hogy ha neked nem fizud lesz,hanem gyeded,ami bevételkiesés,mellette pedig lesz egy új élet,ami kiadásokkal jár,hogy az konkrétan belefér-e még a havi költségvetésbe?
Azt írtad egyfomán jól kerestetek,de mindent fel is éltetek.Akkor mire vállaltatok gyereket,az anyósék bukszájára?
Nem akarok szemét lenni,és utólag tényleg mindegy,de ez elég nagy felelőtlenség volt!
Elköltözhetsz és elvállhatsz,de a gond később is meglesz.Ha már különkassza párti vagy,akkor tanulj meg spórolni az alatt míg dolgozol,hogy ha újra babát akarsz,akkor őket egyedül is el tudd tartani,ne kelljen a másik pénztárcájára hagyatkoznod!
02.20 nak! Látszik, hogy te még nem voltál ilyen helyzetben. Miért ne vihetné el a kisbabát az anyuka?
Ha elolvastad volna a kérdést a gyerek még csak 6 hónapos.
Én is elköltöztem a férjemtől és vajon hagytam volna ott a 10 hónapos gyerekemet egy iszákos apának?
Miért költöznél haza?
jelentsd be neki,hogy húzzon el az Államkincstárba igényelni a gyest,mert te mész vissza jövő héten dolgozni...ha nem tetszik neki,akkor szálljon be a gyerek nevelésébe anyagilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!