Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elperelheti ezért a gyerekemet?
Emiatt biztos hogy nem. Ismerősöm neje is elvitte a gyereket 100km re lakni. Nagyon szar volt a láthatásokat megoldani, hiszen senki sem kívánhatta hogy havi 800km-t elautózzon az apuka.
De valahogy mindig megoldották, pl iskola, oviszünetekben több napra odaadta az anyuka, olyan is volt hogy elhozta a gyermeket ismerős, rokon, barát, bárki.
Azóta felnőtt a gyermek és buszozik a láthatásokra.
Úgyhogy ne aggódj, emiatt semmi esetre sem vehetik el tőled a gyermeket.
Megjegyzem 40km nem táv, bár kinek mi.
Én akkor pattognék ha mondjuk Londonba akarnának költözni. Na az szopás.
A területen rutinos ügyvéddel beszéljed ezt meg.
Én sem gondolom, hogy ez nagyon számítana, de a jogot nem ismerem.
'8 azért teszi fel mert aggódik, nem a rántás égett le, a gyermekekről van szó.
Kérdező!
Biztos nem, sőt a bíróság szemében jó pont, ha az új munkád több keresettel is jár, de ha csak kényszerből váltasz munkát és nem jár több pénzel akkor is jó pont, mivel látszik, hogy felelősségteljes anya vagy. Aki nem gubbaszt otthon, hogy
-Hmm, nincs munkám? Sebaj majd az állam eltart, meg a gyerektartás! Én meg szorzom a semmit itthon.
Látszik, hogy küzdesz a gyerekekért, a megélhetésért.
Ez pedig:++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!